odličan odaziv / Šibenčanke prikupile 950 kravata za izložbu povodom 950 godina Šibenika

Image
Foto: Šibenski portal

Tri šibenske kazalištarke, Jagoda Sablić, Sara Lovrić Caparin i Franka Klarić, otvorile su jučer u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić izložbu ‘Kravata- Croata’.

29.11.2016.
9:22
Šibenski portal
VOYO logo

Izložba je rezultat njihove akcije ‘950 kravata za 950. godina od prvog pisanog spomena Šibenika’ u kojoj su prikupile 950 kravata imena iz svijeta politike, znanosti, umjetnosti i estrade.

Image
Foto: Šibenski portal

– Ovo nije samo moj projekt, ovo je timski rad i ja ne bih mogla bez mojih predivnih kolegica, Franke Klarić i Sare Lovrić Caparin. Isto tako ne bih mogla bez podrške grada, knjižnice i HNK u Šibeniku na čiju su adresu pristizale, i još uvijek pristižu, kravate iz cijele Hrvatske, ali i svijeta. Pristiglo ih je i više od 950 i sve one će biti naknadno izložene. Izuzetno mi je drago što su se pozivu odazvali i Šibenčani s adresama širom svijeta pa imamo i kravate koje su stigle čak i iz Australije, kazala je Jagoda Sablić koja je posebno zahvalila poroducentu Zoranu Škugoru koji je aktivirao cijeli Zagreb, te šibenskom spikeru Tomislavu Baranu koji je od kolega prikupio četrdesetak kravata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku fotogaleriju i više detalja o izložbi pronađite na Šibenskom portalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo