za dlaku! / Šibenčanin u posljednji trenutak izbjegao smrtonosni udar čamca, navodno je riječ o boksaču

Image
Foto: ŠibenikIN

Iz Šibenika dolazi nevjerojatna snimka na kojoj se vidi kako je jedna osoba, navodno šibenski kick-bokser, za dlaku izbjegla smrt

5.10.2018.
18:28
ŠibenikIN
VOYO logo

Zastrašujuća snimka snimljena u Šibeniku širi se na društvenim mrežama. 

Kod benzinske pumpe na mulu Krke odvila se nevjerojatna situacija - jedan gumeni čamac velikom je brzinom naletio na drugi koji je bio vezan uz samu rivu. U njemu se nalazila jedna osoba koja je, jasno se vidi na snimci, za dlaku izbjegla smrt. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitatelj koji je redakciji portala ŠibenikIN poslao snimku tvrdi kako je osoba koja je za dlaku izbjegla tragediju bio šibenski kick-boksač Igor Bajić. 

"Tip u gumenjaku je iz nekog razloga zavezao konop za ručicu gasa. Iz nekog razloga je zapeo za taj konop i gumenjak je u punoj brzini naletio na ovaj drugi i popeo se skroz na njega. Da nije bila riječ Igoru Bajiću koji je spreman i spretan sportaš, već nekom drugom, tko zna što bi se dogodilo. Tragedija je izbjegnuta zahvaljujući Igorovim odličnim refleksima. U današnje vrijeme zbilja svatko vozi brze brodove", rekao je čitatelj i autor nesvakidašnje scene iz Šibenika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor potvrdila je kako u incidentu nije bilo ozlijeđenih. 

"Dobili smo dojavu da je oko 18,23 sata u Šibeniku prošlog petka kod Inine pumpe došlo do sudara dva plovila, a kako u nesreći nije bilo ozlijeđenih postupanje je preuzela Lučka kapetanija Šibenik", kratko je izjavila Kosor, piše ŠibenikIN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo