Elementary na malim ekranima / Sherlock Holmes uskoro na RTL Televiziji

Image
Foto: RTL

Radnja serije „Elementary“ događa se u New Yorku, a Jonny Lee Miller tumači Holmesa, koji nakon rehabilitacije od ovisnosti ostaje u gradu te se pridružuje njujorškim plavcima u rješavanju intrigantnih slučajeva.

19.8.2013.
16:05
RTL
VOYO logo

Najveći svjetski detektiv, Sherlock Holmes, prošle je godine doživio čak dva televizijska uskrsnuća. Lik Conana Doylea oživio je u dvije iznimno popularne suvremene adaptacije priče o ćudljivom i genijalnom detektivu - u drugoj sezoni BBC-jeva „Sherlocka“, te u CBS-ovoj hit seriji „Elementary“, koju ćemo na jesen pratiti na RTL Televiziji!

Radnja serije „Elementary“ događa se u New Yorku, a Jonny Lee Miller tumači Holmesa, koji nakon rehabilitacije od ovisnosti ostaje u gradu te se pridružuje njujorškim plavcima u rješavanju intrigantnih slučajeva. Svi znamo da bi bez ravnoteže i trezvenosti koje donosi njegov vjerni suputnik doktor Watson, Holmes bio neuračunljiv. Zanimljivo i neobično, doktor Watson ovog puta je doktorica Joan Watson, koju igra lijepa Lucy Liu, a koju šalje Holmesov otac kako bi mu sina držala na oku i pazila da ne upada u neprilike.

U SAD-u se trenutno naveliko snimaju nove epizode treće sezone ove izuzetne serije. Osim uvijek zanimljivog Millera, najviše je pažnje znatiželjnika zaokupila Lucy Liu koja uživa snimajući borbene scene na ulicama New Yorka. „Obožavam svoj lik u seriji! Prvo zbog toga što većini gledatelja već u prvoj epizodi serije zasmeta činjenica da je Holmesov najbolji prijatelj – žensko, a najviše što su isti ti ljudi s vremenom zavoljeli moju verziju Joan Watson!“, rekla je Liu u jednom intervjuu za američke medije.

Prva sezona serije sa svoje 24 epizode nominirana je za prestižne televizijske nagrade People's Choice Awards, Satallite Awards and Saturn Award, a u SAD-u se prikazivala od rujna 2012. pa do svibnja 2013. I sad, u ekspresnom roku stiže i na RTL Televiziju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo