Najbolja rođendanska proslava / Severina, Nina Badrić i Joksimović pjevaju u City Centru

Image
Foto: PR fotografije

Najbolja rođendanska proslava ove godine čeka vas od 18. do 20. listopada u City Centeru one East, West i Split! Rođendan će obilježiti veliki koncerti, najbolji shopping uz brojne popuste, akcije i posebne ponude, raznovrstan dječji program, velike dobrotvorne priče i brojne druge zabavne aktivnosti.

15.10.2013.
19:26
PR fotografije
VOYO logo

Ne propustite velike, besplatne koncerte:

18.10. Željko Joksimović i Nina Badrić / City Center one East
19.10. Severina / City Center one West
19.10. Fešta Dalmatina – klapa Šufit, klapa Friži, Luka Nižetić, Dalmatino, Tonči Huljić i orkestar, Studio Frendo, Marko Pecotić Peco / City Center one Split

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođendanski vikend City Centera one najbolja je prilika za nezaboravan shopping jer trgovine u City Centeru one East, West i Split slave uz super popuste, akcije i posebne ponude. Kupovat ćete uz popuste do čak 40%, a to je idealno za nabavku zimske garderobe i raznih sitnica za vas i vaše najdraže.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Usput učinite i dobro djelo - u suradnji s Udrugom za sindrom Down Zagreb, Udrugom za Down sindrom Virovitičko-podravske županije te Centrom za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači organiziraju se dobrotvorne priče u kojima vaših 5 kuna, koliko ćete platiti muffin i čašu šampanjca, puno znači.Tako se možete osladiti i okrijepiti te istovremeno napraviti i dobro djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj doprinos prikupljanju sredstava dati će brojne osobe iz javnog života kao što su Sanja Doležal, Duško Ćurlić, Barbara Kolar, Danijela Trbović, Antonija Stupar, Bojana Gregorić, Iva Balaban, Vlado Kalember, Sandra Bagarić, Ecija Ojdanić, Sandra Perković, Jagoda Kumrić, Zlata Muck, Nikša Bratoš, Ornela Vištica, Tamara Garbajs i mnogi drugi.

Na slavlje povedite i svoje najmlađe jer i tigrić Tobi iz igraonice Kid's Jungle također slavi svoj rođendan i priprema zabavan program. Djecu čekaju primamljive slastice, nagradne igre, kvizovi, make-over, nastupi dječjih zborova, plesnih i kazališnih skupina te brojna druga iznenađenja. A samo za njih koncerte će održati Bojan Jambrošić u City Centeru one West i tinejdžerska zvijezda broj 1 – Endi u City Centeru one East i Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

City Center one East, West i Split idealne su destinacije za nezaboravni shopping i super zabavu za cijelu obitelj – vidimo se na rođendanu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo