ŠEKS O SVOJOJ MIROVINI: / 'Svi oni koji misle da je stari gotov, na kraju se prevare. A stari je i dalje tu u punom kazačok plesu'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Znakovito ili ne, predsjednika HDZ-a odmah je ogradio od eventualnog poraza Kolinde Grabar Kitarović

8.10.2019.
23:00
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Povodom Dana neovisnosti, na Novoj TV gostovao je tadašnji potpredsjednik Sabora koji je pročitao deklaraciju kojom su raskinute sve državnopravne veze s Jugoslavijom, Vladimir Šeks.

Detaljno je opisao kako je izgledalo proglašenje neovisnosti, otkrio je i kako se namjerava angažirati u predsjedničku utrku te odbacio ikakve primisli o mirovni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam homo politicus. Jednostavno se ne vidim u nekom pasivnom mirovanju“, rekao je veteran hrvatske politike. Iako je rekao da ne ne ulazi u predsjedničku kampanju, rekao je kako će "na svoj način pomagati, svakako“, ali i naglasio: "Iako će to biti tvrda politička utakmica".

U drugom krugu vidi aktualnu Predsjednicu i Zorana Milanovića, a na pitanje Hoće li se namučiti za pobjedu“ odgovara u svom stilu: "Ja mislim da će pobjeda biti slatka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li još tajni o Vladimiru Šeksu?

Eventualni poraz Kolinde Grabar Kitarović, priznaje, odrazio bi se na HDZ, ali kategorički odbacuje da bi to bio i poraz Andreja Plenkoviča

"Kada bi ona izgubila, jasno da bi to njezin neuspjeh, ali budući da ju HDZ snažno podupire, sigurno je da bi to utjecalo i na rejting HDZ-a“. rekao je, a na pitanje „I predsjednika HDZ-a?". spremno dodaje: "Ne, predsjednika ja izuzimam iz toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne strahuje od novih afera i na pitanje postoji li još koja tajna o Vladimiru Šeksu odgovara:

"A vjerojatno postoji i neka tajna koje ni ja nisam svjestan, koja će negdje izroniti. Neki mudri čovjek je rekao da što je čovjek vrjedniji, to ima više neprijatelja. Ja sam u stalnim političkim bitkama, a svi oni koji povremeno misle da je stari gotov, na kraju se uvijek prevare i završe na političkom groblju“, rekao je dodajući da je 'stari' i dalje tu gdje je: "I to u punom kazačok plesu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo