'SEKS, KOKTELI OD LITRE I RAZUZDANI PLES': / Britanci su potpuno okupirali Hvar, postao im je prijestolnica lude zabave

Image
Foto: PIXSELL/AFP

'Više droge, više cuge, više seksa', naslov je pod kojim britanski The Sun donosi priču o uzbudljivom Hvaru proglašavajući ga novom europskom prijestolnicom zabave.

10.6.2017.
21:55
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Ni tragična smrt 20-godišnje Britanke Sare Lee-Anne Reid, pred jednim hvarskim klubom, nije usporila ludovanje na tom otoku koji je nekada bio ljetno odredište imućnije klijentele.

Udarci čekićem, aparatima za gašenje požara... i tequila

Jedna od nevjerojatnih scena neobuzdane zabave opisana je u tekstu. 'Barmen joj stavlja vojnički šljem na glavu i uzima čekić... Potom počinje udarati po njezinoj glavi. Ona se trese pod svakim udarcem, a kad on prestane udarati, ona ispije trostruku tequilu. Nakon toga otetura povraćati, dok drugi junak uskače na zloglasni 'tequila boom'. Jedan je odlučio da su čekići za slabiće pa je tražio da mu se tequila posluži uz udarce aparata za gašenje požara. Završio je s razbijenim zubom i sve to za pet funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se dalje nižu opisi događaja iz hvarskih noćnih klubova i kafića. Kako muškarac omota svoj penis oko ruke poput sata i ispituje djevojke koliko je sati, kako se 20-godišnji Adam iz Blackpoola hvali da je spavao sa šest cura u 24 sata, kako se gosti špricaju pićem i trljaju jedni od druge, kako se mlade djevojke bez razmišljanja upuštaju u intimne odnose s muškarcima koje prvi puta vide i to nakon što ispiju litre koktela.

Britanci su posvuda, mještani doslovno padaju preko njih

'Znamo kad stižu Britanci. To su oni koji trče po gradu i seksaju se sa svim i svakim. Zaposlenici klubova i policija zatvaraju oči pred tim. Strah ih je da će uništiti isplativi turistički status', žale se mještani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Hvar su britanski gosti, njih oko pola milijuna godišnje, počeli dolaziti zbog sve viših cijena na Mallorci i Ibizi. Nije im teško putovati ni šest sati od Londona zbog zabave na tom hrvatskom otoku.

'Bila je to prava misija, no tu sam tek nekoliko sati, a već sam se poševio pa se totalno isplatilo, hvalio se 22-godišnji James iz Stockporta kraj Manchestera i ponosno maše praznom kutijom kondoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seks na ulazu u kuću, gubljenje vremena kod liječnika

Jedan je mladi par u seksualnom zanosu mještanka zatekla na ulazu u svoju kuću.

Policija reagira samo kada se stvari doista zakompliciraju, kako ne bi otjerala turiste. Zato se i 22-godišnji Britanac u izjavi za The Sun pohvalio kako je jeftino nabavio deset tableta. Ima i onih koji u cijelom tom kaosu ne prođu dobro - ozljede od stakla i posjekline od padova nisu rijetkost, no nakon liječničke pomoći neobuzdana zabava se nastavlja. 'Kakav doktor, pa ne možemo zbog njega propustiti piće'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo