Šef matuljskog HDZ-a hvatao studenticu za grudi

Studentica Aleksandra Milanović tvrdi da ju je predsjednik matuljskog HDZ-a Davor Kalčić nekoliko puta u autobusu uhvatio za grudi. Kalčić, pak, tvrdi da je došlo do banalnog nesporazuma.

24.5.2010.
11:15
VOYO logo

"Sve je počelo još prije dvije godine, kada me je jedan meni nepoznati gospodin s aktovkom, u odijelu i kravati, u autobusu uhvatio za grudi. Ovako nešto nije mi se nikad prije u životu dogodilo, i čak sam bila tada sklona vjerovati kako je to bilo slučajno, no ista stvar ponovila se još tri puta tijekom iduća četiri mjeseca. Bila sam potpuno šokirana i bojala sam se, a kako nisam sklona sukobima, odlučila sam tog gospodina izbjegavati. Međutim, prošlog utorka priča se ponovila i ja više nisam mogla izdržati, te sam ga napokon pljusnula", ispričala je studentica Aleksandra Milanović za Novi list svoju verziju priče o nedavnom incidentu koji joj se dogodio s poznatim matuljskim političarom, HDZ-ovcem Davorom Kalčićem.

Dok dugogodišnji vijećnik i predsjednik matuljskog HDZ-a tvrdi kako je do sukoba u autobusu došlo slučajno, te da djevojku poznaje površno, studentica ističe kako joj ovo nije prvi incident koji je imala s Kalčićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima mlade studentice, Kalčić, nakon što u autobusu neko vrijeme više nije imao prilike doći u kontakt s njom, nije joj se ni na kakav drugi način pokušao približiti, sve do prošlog utorka, nakon čega je Milanović izgubila strpljenje.

"Uvijek kada bih ulazila i izlazila iz autobusa, pazila sam da me on ne primijeti i da sjednem negdje daleko od njega. Kako je od zadnjeg incidenta prošlo dosta vremena, prošlog utorka nisam shvatila da sam opet sjela točno ispred njega, i tada me on opet uhvatio za grudi, i to na takav način da se to zbilja nikako nije moglo okarakterizirati kao slučajan dodir", ispričala je Milanović, koja je nakon toga pljusnula Kalčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prema tvrdnjama studentice, prilikom izlaska iz autobusa na Željezničkom kolodvoru u Rijeci, Kalčić je nastavio s agresivnim, ovaj put verbalnim napadima, te ju je nakon kraćeg koškanja snažnim udarcem u lice srušio na pod.

Kako je rekla Milanović, a isto je potvrdio i Kalčić, protiv predsjednika matuljskog HDZ-a pokrenut je i sudski postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se doista o banalnom nesporazumu. Naime, ja živim u Lipi i svaki se dan već godinama oko sat vremena vozim autobusom na posao u Rijeku, te za to vrijeme meditiram. Kako ne bih udario glavom u prednji 'sic' kada autobus zakoči, rukom se uvijek uhvatim sa strane za sjedalo ispred, i više puta se znalo dogoditi da mi ljudi koji sjednu ispred mene prikliješte prste. Tog dana ispred mene je sjela jedna djevojka, a kako se koncentriram na meditiranje, nisam sasvim siguran što se točno bilo dogodilo, ali ona je očito nešto krivo protumačila i pljusnula me", tvrdi Kalčić.

Kaže i da je poslije izlaska iz autobusa studentici htio objasniti što se dogodilo, no nastavila je s napadima, nakon čega joj je on uzvratio pljuskom i otišao, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo