mijo šepak / Šef komunalne tvrtke u Kutini naručio auto za 366.583 kn. Grijana sjedala, LED dnevna rasvjeta samo su neki od zahtjeva

Image
Foto: Edina Zuko/PIXSELL/Shutterstock

Šepak trenutno najčešće koristi Peugeout 508 kupljen u veljači 2012. godine, poručili su iz komunalne tvrtke

13.10.2022.
9:26
Edina Zuko/PIXSELL/Shutterstock
VOYO logo

Kutinska komunalna tvrtka Moslavina d.o.o. naručila je novi automobil s detaljnom listom dodatne opreme, piše Telegram. Na popisu su zatamnjena stakla, grijanje prednjih sjedala, automatski mjenjač, LED dnevna rasvjeta, 2.0. diesel motor s pogonom na sva četiri kotača, trozonski automatski klima uređaj, kamera za vožnju unatrag te digitalna instrument ploča s integriranim navigacijskim sustavom bili su neki od zahtjeva.

Nakon provedenog postupka, otkriva Elektronički oglasnik javne nabave, naručen je Volkswagen Tiguan 2.0. TDI DSG 4m Elegance, za 366.583 kuna, a vozit će ga, piše Telegram, direktor koji je ujedno i član HDZ-a i predsjednik kutinskog ogranka - Mijo Šepak. Šepak je na čelu te komunalne tvrtke od 2002. godine, a koncem prosinca prošle godine izabran je za direktora za što prima neto plaću od 15.741 kunu mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
i novčano kažnjen /

HDZ-ov načelnik u Slavoniji udario biciklisticu i pobjegao. Dobio 10 tisuća kuna kazne

Image
i novčano kažnjen /

HDZ-ov načelnik u Slavoniji udario biciklisticu i pobjegao. Dobio 10 tisuća kuna kazne

Iz komunalnog poduzeća za Telegram su odgovorili da je u planu nabave vozilo srednje klase za koje su planirana sredstva iz Sektora ekonomskih, pravnih i općih poslova. Pritom su naglasili kako vozilo neće koristiti samo Ured direktora već i “spomenuti sektor”.

Dodali su i kako direktor Šepak trenutačno najčešće koristi Peugeot 508, kupljen u veljači 2012. godine za iznos 188.394 kuna bez PDV-a. “Očekuje se da će se javnim nadmetanjem ostvariti manja cijena od planirane te će se nakon pristiglih ponuda odlučiti o najpovoljnijem ponuditelju”, odgovorila je voditeljica pravnih i općih poslova Moslavine d.o.o. Ivana Canjuga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigla je ponuda jednog dobavljača, Auto Hrvatska automobili d.o.o. ponudila je nabavu po 300 kuna manjoj cijeni od planirane. S obzirom na to da su bili jedini ponuditelji, 29. rujna odabrani su za isporuku vozila, a ukupna cijena s PDV-om i drugim davanjima iznosi 366.583 kune. Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo