SDP-OVCI PROZVALI VLADU DA DIJELI BOGATIMA: 'Nema Sanadera, Karamarka..., ali tu je Vrdoljak koji će sa Sauchom, Glavašem, Bandićem pomoći da HDZ uvijek ostane isti

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.12.2017.
18:35
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

"To je 'superhik vlada' koja otima siromašnima da bi dijelila bogatima. To se na najgori način pokazalo kad je ministrica Murganić sa suradnicima ukrala poklone najpotrebitijima i dala ih onima kojima znatno manje treba", rekao je Đujić i dodao kako se - "umjesto da nakon toga prizna grešku - sve više izmotava".

Ustvrdio je kako se sve više krše ljudska prava i pritom naveo "političku smjenu pravobraniteljice za djecu" i pokušaj nametanja obiteljskog zakona koji zadire u temeljna ljudska prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MURGANIĆ POSTAJE NAJVEĆI UTEG OVE VLADE: /

Ovo su tri njezina skandala u proteklih šest mjeseci, svaki put je loše 'iskomunicirala'

Image
MURGANIĆ POSTAJE NAJVEĆI UTEG OVE VLADE: /

Ovo su tri njezina skandala u proteklih šest mjeseci, svaki put je loše 'iskomunicirala'

Plenković rušio vjeru u Hrvatski sabor

Drugi saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović ocijenio je da je protekla godina bila godina "daljnjeg urušavanja vjere u političare i Hrvatski sabor, za što je najviše kriv Andrej Plenković i kvazimesija Ivan Vrdoljak te trgovačko-ortačka, neprirodna i sramotna koalicija HDZ-a i HNS-a, sklopljena na laži i političkoj korupciji radi vlasti po svaku cijenu".

Rekao je da je to koalicija bez reformi i ideja. "Nema Sanadera, nema ni Karamarka ni Tuđmana, ali tu je Vrdoljak i HNS, koji će sa Sauchom, Glavašem, Bandićem Plenkoviću pomoći da HDZ uvijek ostane isti, a to je pokret za Hrvatsku okovanu korupcijom i sukobom interesa na štetu građana", ustvrdio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima je jasno da i mi u SDP-u imamo unutrašnjih problema, ali SDP ostaje jedina prava alternativa ortačkom kapitalizmu, jedina brana i nesavladiva prepreka u borbi protiv nazadnjačkih snaga, katotalibanskih konzervativaca", ocijenio je Jovanović. Kako je rekao, cijela Plenkovićeva Vlada treba otići, najprije zbog Agrokora, pa Ine i mnogih drugih afera, poput plagiranja, sukoba interesa, odnosa prema ustaškom pozdravu "Za dom spremni", neratifikacije Istanbulske konvencije, nedovoljnog povlačenja novca iz EU fondova, kašnjenja kurikularne reforme i kaosa u zdravstvenom sustavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo