OBRAČUN KUMOVA / SDP-ovac ispričao detalje o napadu HDZ-ovca: 'Počelo je s 'vi ste smeće', a završilo hvatanjem za vrat'

Zbog budućnosti Općine Zlatar Bistrica nisu pale samo teške optužbe, već su se politički suparnici razračunali i šakama

29.11.2018.
18:59
VOYO logo

Zbog budućnosti Općine Zlatar Bistrica nisu pale samo teške optužbe, već su se politički suparnici razračunali i šakama. HDZ-ovac je fizički nasrnuo na svojeg vjenčanog kuma SDP-ovca, a dan nakon sukoba je i priveden.   

"Prije svega teško je opisati kako se osjećam. Fizički dobro, hvala, ali psihički je ostala neka mala trauma u glavi s kojom se teško pomiriti kad doživite nešto", kazao je zamjenik načelnika Zlatar Bistrice Dražen Mikulec.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dražen Mikulec je i dalje u šoku. Najviše ga, kaže, boli što ga je napao i ozlijedio čovjek s kojim je proveo dobar dio života.  Sve je počelo uvredama poput "vi ste smeće, vi ste gnoj..."

"Nakon toga se dogodio i jedan fizički napad na mene. Da ne kažem pokušaj davljenja. No, bilo je obuhvaćanja za vrat. Ostale su posljedice na mome vratu", rekao je Mikulec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li to taj europski HDZ koji promovira gospodin Plenković?

Načelnik općine Željko Miholić odgovorio je na na pitanje jesu li drugi prosvjednici pomogli u razdvajanju i pobunili se protiv člana. 

"Jedan se izdvojio. Na svu sreću jer bi vjerojatno i te fizičke ozljede, koje su mome zamjeniku nanesene, bile jače", kazao je Miholić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčanog kuma Dražena Mikuleca, Renata Čehulića, inače uspješnog poduzetnika i poljoprivrednika iz redova HDZ-a, policija je privela iste večeri. 

Sukob kumova u Zlatar Bistrici bio je danas vruća tema i u Saboru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa jedno naše pitanje: 'Je li to taj europski HDZ koji promovira gospodin Plenković ili se vraćamo na neka crna vremena gdje oni koji ne misle isto moraju visjeti, ne nedaj Bože, na vješalima'", rekao je Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik SDP. 

U HDZ-u ne žele ni čuti da je riječ o sukobima među strankama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da je bilo nekorektno taj konflikt dvoje ljudi koji su, koliko ja imam informacija, kumovi, znači i rodbinski su vezani, staviti u kontekst SDP-a i HDZ-a. Mislim da bi to duboko kompromitiralo i njihove ljudske odnose i stvarati sliku kakva ona to nije", kazao je Žarko Tušek, saborski zastupnik HDZ.

A sigurno je da lijepa nije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo