BITKA ZA VLAST /

SDP-ov koalicijaski partner za nastavak razgovora s Mostom: 'Treba postići suglasje o važnim mjerama'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HSU smatra ključnim konstituiranje Sabora te poziva sve izabrane zastupnike na odgovornost kako bi se izbjegla paraliza političkog sustava te dovelo u pitanje donošenje proračuna za 2016. godinu, a time i isplata mirovina i plaća

18.12.2015.
7:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - SDP-ov koalicijski partner Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) izrazila je u četvrtak spremnost da se nastave razgovori koalicije Hrvatska raste s Mostom nezavisnih lista kako bi se postiglo suglasje o važnim reformskim mjerama u mirovinskom sustavu, kadrovskim rješenjima i drugim pitanjima koja su važna za standard građana.

HSU smatra ključnim konstituiranje Sabora te poziva sve izabrane zastupnike na odgovornost kako bi se izbjegla paraliza političkog sustava te dovelo u pitanje donošenje proračuna za 2016. godinu, a time i isplata mirovina i plaća, stoji u zaključcima stranačkog Predsjedništva koje je u četvrtak održalo sjednicu povodom pregovora o formiranju parlamentarne većine i Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu da u središtu svoga programa imaju materijalna prava sadašnjih i budućih umirovljenika te su spremni poduprijeti napore izabranih zastupnika, suglasnih s njihovim ciljevima konstituiranja Sabora i formiranja Vlade prema načelima stručnosti i odgovornosti.

HSU je na parlamentarnim izborima 8. studenoga, u okviru koalicije Hrvatska raste, osvojio dva zastupnička mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo