ŠTO ĆE IM TO? / SDP-ovci na Fejs stavili snimku kako HEP gradi roštilj: 'Objavljujemo istinu jer nevinih u HDZ-u ionako nema...'

Image
Foto: Screenshot / Facebook

'Brigu građana zbog poskupljenja energenata radnici HEP-a očigledno ne dijele već planiraju dobar ražanj i kvalitetne popratne sadržaje'

8.4.2022.
17:20
Screenshot / Facebook
VOYO logo

Sisačka podružnica SDP-a objavila je snimku na svojem Facebook profilu kojoj se vidi kako se u radnom parku HEP-a u Sisku gradi roštilj.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi mogućeg uznemiravanja građana gustim dimom koji će dolaziti iz pogona Elektre u budućnosti, obavještavamo javnost da razloga za brigu nema jer dim je kontrolirana posljedica rada pecane koja se upravo gradi u radnom parku HEP Sisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nevinih u HDZ-u ionako nema'

Brigu građana zbog poskupljenja energenata radnici HEP-a (koristimo ovaj izraz ironično, kako i dolikuje) očigledno ne dijele već planiraju dobar ražanj i kvalitetne popratne sadržaje.

Iako smo svjesni da će ceh za objavu platiti najniži ešalon, a ne odgovorna direktorica generalica Irma Matanović, objavljujemo istinu jer nevinih u HdzEP-u ionako nema", objavili su iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo