SDP: / 317 625 treba biti broj mobitela Jadranke Kosor

17.3.2010.
14:07
VOYO logo

Nakon što mu premijerka nije odgovorila na pitanje kolika je sindikalna košarica i koliko troškova pokriva, nego je najavila pisani odgovor, Bauk je rekao da košarica iznosi 6430 kuna i pokriva 83,74 posto životnih troškova.

Premijerku je pritom podsjetio da je na početku mandata javno objavila svoj broj mobitela, te je pozvao da kao novi broj uzme broj nezaposlenih u veljači, odnosno, kako je rekao, 317 625.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavivši pisani odgovor na Baukov upit, Kosor je istaknula da Vlada itekako razumije probleme građana i dijeli njihovu sudbinu, te da nije najodgovornija za "muku onih koji su ostali bez posla". arti-201003170235006 "Za gubitak radnih mjesta nije najodgovornija Vlada, jer je činjenica da smo usred globalne krize, a tu činjenicu vi u SDP-u želite preskočiti", poručila je SDP-ovu zastupniku.

Istaknula je da siječanj ove godine, ipak, bilježi neke pozitivne rezultate – rast industrijske proizvodnje za 5 posto u odnosu na prosinac 2009. te od 1,5 posto u odnosu na lanjski siječanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To jesu neki znaci koji nas mogu ohrabriti, ali najviše nas mogu ohrabriti programi Vlade", naglasila je, uvjerena da Vladine mjere za izlazak iz krize, kako one koje su najavljene, tako i one koje su u pripremi, moraju dati rezultate.

"Vladine mjere moraju moći dati rezultate", naglasila je premijerka Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo