SUPER TJEDAN / Saznajte zašto svaki glazbeni hedonist mora imati ovaj mobitel!

Image
Foto: Promo fotografija

Trčanje, vožnja u tramvaju, šetnja gradom…sve te aktivnosti dušu su dale za – slušanje glazbe. Unatrag par desetljeća svijet se promijenio, pa umjesto kazeta i walkmana, sada imamo svestrani mobitel na kojem je moguće pohraniti na tisuće pjesama. Audiofili su došli na svoje.

9.11.2015.
12:00
Promo fotografija
VOYO logo

Suvremena tehnologija za izvrstan zvuk

Tako smo prije par mjeseci dobili Alcatel Idol 3,  još jednu zvijezdu među mobitelima koji poprilično usmjeren na glazbeni hedonizam. Tome je tako jer ovaj mobitel ima dva snažna prednja zvučnika koja omogućuju 3D HiFi zvuk za doživljaj kao u kinu, a JBL audio sustav s tehnologijom Clari-Fi nudi najbolju moguću kvalitetu zvuka. Ova suvremena tehnologija vraća istinski zvuk komprimiranim digitalnim glazbenim datotekama, poput MP3 datoteka, internet radija ili streaming servisa.

Kad smo rekli da će audiofili obožavati ovaj mobitel, nismo se šalili. Na Idolu 3 pronaći ćete i Onetouch mix glazbeni centar, koji na jednom mjestu objedinjuje glazbu koju pohranjujete i slušate. Ono što je tu super jest i to da na glazbene zapise iz bilo kojeg izvora, možete dodati efekte, prijelaze, harmoniju te izbrisati ili umetnuli sampleove. Drugim riječima, Idol 33 vam dopušta da se igrate DJ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo fotografija

Osim što je obdaren dobrim zvukom, Idol 3 ima i stopostotnu mogućnost okretanja. To znači da ga možete koristiti u položaju po želji, a prikaz sučelja se prilagođava strani na koju ste ga okrenuli.

Kamera za selfije i elegantni dizajn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamera također nezaostaje svoji performansama. Stražnja kamera ima 13 MP i kvaliteta fotografija u mnogim segmentima nadilazi srednji cjenovni rang. Prednja kamera ima 5 MP, može snimati u Full HD-u, tako da ćete moći napraviti vrlo kvalitetne selfie videe. Uglavnom, obje kamere su odlične i vjerujemo kako ćete ih vrlo rado i često koristiti.

Alcatel Idol 3 LTE je predivno dizjaniran elegantni smartphone koji će vas osvojiti jednostavnošću korištenja, cool opcijama, izvrsnom kamerom i kvalitetnim zvukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idol 3 za 18 kn? Može.

Ako vam je za oko zapeo ovaj bonbon od mobitela, ne propustite jedinstvenu priliku da ga nabavite u HT-ovom Super tjednu. Umjesto regularne cijene od 548 kn uz Najbolju tarifu Surfam, on će biti vaš za samo 18 kn! Da biste zgrabili Idola 3, uvjet je da ga nabavite online. Što I nije tako loše s obzirom na to da HT-ov webshop ima besplatnu I brzu dostavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Super tjedan?

Super tjedan je posebna webshop only akcija Hrvatskog telekoma koja ide jednom mjesečno kada Hrvatski telekom snižava cijene više atraktivnih uređaja. Ovaj Super tjedan uz, Alcatel Idol 3 nudi i druge atraktivne mobitele, pa ako ovo nije vaš model, bacite oko na ostatak ponude. Svi novi korisnici koji prijeđu u HT, ne samo da mogu odabrati jedan od uređaja po Super tjedan cijeni već ako odaberu tarifu Imam sve za 199 kn mjesečno dobivaju i dodatan 1GB bez naknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kliknite i provjerite webshop Hrvatskog Telekoma!

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=ApJFBK76NRqJ92REM2bN4PU3j5zFsibiBN3gylGhgcP.x7/fastid=dvtvzlhbudecioglqqjzyrpvwnnq/stparam=kdgkpkqhsa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo