'moja dugina obitelj' / Satirično pismo tate iz Dubrovnika: 'Neću da mi moje dijete u vrtiću čita pedersku slikovnicu'

Image
Foto: Facebook/Dugine obitelji

'Zbog pederskih slikovnica, modernijeh bolešćina poput spirale, golduna, pilula i slično nalazimo se u katastrofalnoj situaciji u kojoj žena ostaje trudna isključivo kada se njoj prohtije, a ne društvu i državi', piše Marušić

10.1.2018.
10:36
Facebook/Dugine obitelji
VOYO logo

Poznati dubrovački kolumnist Maro Marušić koji piše za Dubrovački dnevnik, danas je napisao satirični tekst o prvoj hrvatskoj slikovnici o istospolnim obiteljima koja će javnosti biti predstavljena 18. siječnja.

Riječ je o slikovnici naziva 'Moja dugina obitelj' koju izdaje Udruga Dugine obitelji, a cilj joj je pokazati da u Hrvatskoj postoje različite vrste obitelji te olakšati roditeljima razgovor s djecom o duginim obiteljima, a Marušić kao otac u satiričnom komentaru opisao je stav očeva koji tu slikovnicu ne priznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo vam dio njegove kolumne uz njegovo dopuštenje te ponavljamo kako se radi o satiri. Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi Hrvati i još draže Hrvatice,

Čitam ja nekidan da neka udruga 'oće proturiti nekoju gej iz okej pedersku slikovnicu u diječje vrtiće kako bi se, napiso tamo neki novinarski neotesanac, povećala ljudska prava ljudstva. Koješta. To je samo krinka za pederizaciju društva i prirode. O jebemtinećuboga, pederska slikovnica u prstićima naše nevine dijece ne znači povećanje ljudskijeh prava, nego povećanje ljudskijeh strava. Strava i užasa, kojima svjedočimo neprestalno - 24 sata na dan svjedočimo k'o Mesić u Haagu tim stravima i užasima - k'o da smo pumpeća stanica za benzinu, a ne čovijeci i ženske glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE:

Pogledajte na trenutak u kakvomu je trenutačno stravi i užasu obitelj zadnjijeh desećljeća – u kakvomu je hororu glavni potpornji stup društva i nezamijenjivi nosivi zid lijepe naše Hrvatske - pa joj sad još treba i pederski Lego Ninjago u vrtićima da je dokraja dokrajči. Znamo svi dobro, ne treba to neprestalno ponavljat, ali ja ću ipak ponovit jer treba to stalno ponavljat da se ne zaboravi - da je obitelj ključni potporni stup ili, ako 'oćete, nosivi zid svake države, pa tako i naše države Hrvatske. Ali taj se nosivi stup urušaje na očigled sviju, ali ni'ko se, osim crkve, na tu strašnu strahotu ne obaziruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali nije samo to problem, ima ih puno više. Evo recimo izobrazba. One gore pederske udruge 'oće izbacit vjeronauk iz škola, a pojačat tjelesni. Kažu da je fiskultura zdrava. Moj kurac je zdrava! Oćete da vam ja saopćim što demonski tjelesni čini zdravlju našijeh obitelji? Tjelesni na jedan gadljiv način opći s obitelji, to sam vam htio da saopćim, a sad ćete vidit kako na koji način. Znanstvena istraživanja - nisu plod mašte moje i Borisa Novkovića, nego su općeprihvaćena - pokazuju da redovito bavljenje športom povećava motoriku i reflekse pojedinca. Znate li, možda, što na kraju pojedinac radi s tom povećanom motorikom i refleksima? A šta će s njima radit nego ih zloupotrebzabavljat ih u seksu. Umjesto da hrabro puca u ženu, k'o Robin Hood, on iz nje brzim refleksom izvađuje ud. I koji je na kraju krajeva krajnji rezultat tjelesnog u školama nauštrb vjeronauka? Rezultat je - negativan! Test za trudnoću pokazuje da ste se za kurac seksali, a ne za dijecu. A kakav je to seks kojemu nije cilj dijete? To je razareći seks, seks koji razara obitelj.

Zbog pederskih slikovnica, tjelesnog, motorike, refleksa, kao i smrtonećih modernijeh bolešćina poput spirale, golduna, pilula i slično nalazimo se u katastrofalnoj situaciji u kojoj žena ostaje trudna isključivo kada se njoj prohtije, a ne društvu i državi. A znate li što će se dogoditi Hrvatskoj, ako ne bude imala dovoljno mlađarije? Neće u bliskijoj budućnosti 'ko imati plaćati porez kako bi lažni branitelji dobivali mirovine, eto to će se dogoditi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato apeliram na direktoricu dubrovačkih Dječjijeh vrtića, gospođu Boju Forza Milan Mustać da dobro razmisli o pederskoj slikovnici i uvrštenju iste u naše lektirske liste. Gospođo Mustać Boja, jasna je poruka moja, pazimo se duginih boja!

Znate li što će onda uslijediti? Doći će neka druga udruga koja će nam prodavati zamagljena muda pod bubrege da nam djeca uče da su budizam, hinduizam, taoizam, islam i slične budalaštine, religije koje se ne razlikuju puno od kršćanstva i našega Isusa Krista. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo sam se pogubio. Kako god. Ukratko, ne želim da mi moje dijete u vrtiću gleda pederske slikovnice. Da se shvatimo na krajnjem kraju i da svršimo jedni s drugima bez nedoumica - nemam ja protiv pedera ništa dok se nabijaju na potpornji stup u svoja četiri zida, ali molim ih ljepo da nosivi zid hrvatskog društva i potpornji stup naše države ostavu muško-ženskijem obiteljima. Obiteljima kakve su oduvijek trebale biti i kakve bi zauvijek trebale biti.

Bez motorike i refleksa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potpisu, Maro Marušić, tata-Juan Mata iz Dubrovnika

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo