NEOBICAN ZAHTJEV / Branitelji iz Savske zatrazili da ih se zastiti od 'antisatorasa'

13.3.2015.
18:38
VOYO logo

Ocijenio je da ga treba sto prije dovrsiti kako bi se otvorila javna rasprava. Ponovio je svoje stajaliste da taj zakon treba objediniti sva pitanja braniteljske populacije te da bi trebao biti organski, a ne ustavni zakon. Kad je rijec o politickim zahtjevima braniteljskih prosvjednika, rekao je da moraju postovati demokratsku proceduru, priopceno je iz Sabora.

Predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Duro Glogoski rekao je da u izradi prijedloga navedenog zakona sudjeluju i braniteljske udruge u okviru pododbora koji je osnovao saborski Odbor za ratne veterane. Ponovili su zahtjev za smjenom ministra branitelja Freda Matica i njegovih suradnika te zatrazili da zajednicki sastanak s predstavnicima branitelja odrze predsjednica Republike, predsjednik Sabora, predsjednik Vlade i ministar branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprijeciti napetu situaciju

Branitelji su izrazili i nezadovoljstvo najavljenim antiprosvjedom te su zatrazili da ih drzavne institucije zastite. Upozorili su kako bi u slucaju da antiprosvjednicima bude omogucen dolazak u Savsku 66 bilo tesko kontrolirati situaciju i sprijeciti moguce izgrede, navodi se u priopcenju iz ureda predsjednika Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo