NE MOŽE SE ODREĆI CARRIE / Sarah Jessica Parker producira novi Seks i grad

Image
Foto: PIXSELL

Popularna serija Seks i grad vraća se na male ekrane. Iako u novim nastavcima neće glumiti ni jedna od četiri glumice iz originalne serije, veliki povratak nije mogao proći bez Sarah Jessica Parker.

15.8.2011.
16:00
PIXSELL
VOYO logo

Lijepa glumica Sarah Jessica Parker, koja je godinama briljirala u ulozi novinarke Carrie Bradshaw, producirati će nove nastavke popularne serije 'Seks i grad'.

Iako je nedavno objavljeno kako u treći nastavak filma Seks i grad neće glumiti niti jedna od četiri glumice iz serije i prva dva filma, Sarah se očito ne da odvojiti od uloge koja joj je donijela svjetsku slavu. Ovoga puta glumica će se naći u novoj poziciji. Iza kamera dirigirati će novom ekipom serijala.

Novi nastavci Seks i grada donose zgode i nezgode lijepih Njujorčanki u mlađim danima. Obožavateljice i obožavatelji konačno će doznati kako se nerazdvojna četvorka upoznala i sprijateljila.

Producenti filma izabrali su Blake Lively za ulogu Samanthe Jones, Selenu Gomez kao Charlotte York, Emmu Roberts za Mirandu Hobbes, dok je Carrie Bradshaw Elisabeth Olsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo