'Bili smo u banani' /

Saračević: 'Mislio sam da je atmosfera protiv Srbije vrh, ali ovo je bilo tri puta jače'

'Cindra i Karačić su izludili Islanđane. Nismo mogli povući u prvom dijelu kad nismo ništa obranili', kazao je Zlatko Saračević, Červarov pomoćnik

14.1.2018.
22:48
VOYO logo

"Zadovoljan sam. U drugom poluvremenu smo napravili ono što smo trebali u prvom, ali bolje ikad nego nikad. Cindra i Karačić su izludili Islanđane. Nismo mogli povući u prvom dijelu kad nismo ništa obranili. Stajali smo preširoko u obrani, razmak između Gojuna i Muse je bio dva metra", rekao je Saračević, otkrivši da je atmosfera u reprezentaciji dijelom bila tmurna zbog Duvnjakove ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo u banani, ali trenirali smo, znali smo što možemo", istaknuo je Saračević, ocjenivši atmosferu u Splitu kao nevjerojatnu. Mislio sam da je vrh bila atmosfera protiv Srbije, ovo je bilo tri puta jače. "

Pohvalio je Čupića. "Kakvo je to srce...", naglasio je izbornikov pomoćnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No sve to može i mora biti još bolje za najjače proitivnike. "Može i obrana biti bolja, 6+0 nije bila dobra, a ne možemo igrati stalno s 5+1. Htjeli smo ući žestoko, nismo ušli, ali popravili smo se. Protiv jačih ekipa nećemo imati vremena za to. Mi i bez Duleta imamo svoj cilj, i mi ćemo ga napraviti", zaključio je Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo