Sanader u Saboru izdržao samo 75 min, pa otputovao!

Novopečeni saborski zastupnik Ivo Sanader u srijedu je u svojoj novoj fotelji izdržao svega 75 minuta, a potom e pošao na put.

27.10.2010.
21:53
VOYO logo

Bivši premijer a današnji saborski zastupnik Ivo Sanader u srijedu nije dugo izdržao u svojo novoj fotelji. Čim je došao vidjelo se da mu nije ni malo zabavno, meškoljio se u svojoj fotelji i djelovao poprilično nezainteresirano, pišu 24 sata.

Ovaj put su ga ignorirale i njegove bivše kolege iz stranke, ali i premijerka Jadranka Kosor, koja se s njim nakon duže vremena prvi put našla u istoj prostoriji. Nakon što je odsjedio svega sat i 15 minuta, Sanader je podignuo kaput u garderobi i krenuo prema izlaznim vratima iz zgrade na Markovu trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam znao kakav će biti program i zbog prije preuzetih obveza moram na put. Neću biti na glasovanju, ali teško da mogu zamisliti da bih glasovao protiv parlamentarne većine koju sam nakon izborne pobjede s kolegama stvarao", prokomentirao je.

Nije pojasnio koje je to obveze preuzeo i kamo će. "Ključna ostaje politička borba protiv onih pojava koje smatram nedemokratskim, neustavnim i koje odudaraju od standarda u Europi", izjavio je. Nije pojasnio na koje nedemokratske i neustavne pojave misli. Na pitanje misli li da će biti uhićen, Sanader je kratko rekao: "Ne. Ne mislim na to." Nakon toga je jednostavno nestao, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanader se povratkom u Saborizborio za plaću od najmanje 16.000 kuna mjesečno. Iako je ondje proveo samo 75 minuta, "vodi" se kao da je radio punih 6 dana, za što će dobiti petinu plaće, odnosno 3200 kn.

Prethodni članak:

arti-201010270478006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo