Sanader na izvanrednoj presici o izborima

Možda Sanader otkrije tko s kime upravlja na daljinski upravljač, a s obzirom na njegovu zadnju izvanrednu presicu održanu prvog dana srpnja prošle godine, moguća su i veća iznenađena.

3.1.2010.
12:45
VOYO logo

Počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader održat će izvanrednu konferenciju za novinare danas s početkom u 12 sati u središnjici stranke.

O čemu će bivši premijer zboriti na konferenciji za novinare, možemo samo nagađati. U najavi presice kao tema navedeni su "predsjednički izbori u Republici Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kampanji predsjedničkog kandidata HDZ-a Andrije Hebranga, koji nije ušao u drugi krug izbora, bivši šef stranke na vlasti nije se 'ukazivao'. Tek se spominjao, i to kao nepoželjan.

Takvog mišljenja bio je sam Hebrang, dok njegov stranački kolega Mario Zubović neuspjeh HDZ-ovog kandidata vidi u izostanku ključne figure - svog bliskog prijatelja Ive Sanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izbornoj kampanji Sanaderovo ime najčešće se pak vezalo uz Milana Bandića.

Dragan Primorac, jedan od HDZ-ovih dezertera i predsjedničkih kandidata, u kampanji je uporno isticao da je Bandić zapravo kandidat Sanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu tezu prihvatio je i SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović, nakon što mu je Bandić u izbornoj noći spočitao da s njim na daljinski upravljač upravlja Zoran Milanović.

"Milan Bandić je daljinski upravljač Ive Sanadera", uzvratio je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda Sanader napokon otkrije tko s kime upravlja , a s obzirom na njegovu zadnju izvanrednu presicu održanu prvog dana srpnja prošle godine, moguća su i veća iznenađena.

Prethodni članci:

arti-200912310118006 arti-200912280489006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo