PREŽIVJETI U DIVLJINI / Sanader i Kosor u borbi za opstanak

Image
Foto: PIXSELL

U siječnju počinje snimanje RTL-ovog reality showa 'Survivor', a čitatelji portala www.rtl.hr otkrili su kako bi na usamljenom mjestu u divljini u borbi za opstanak najradije vidjeli politčare - Jadranku Kosor, Ivu Sanadera i Željka Keruma.

15.12.2011.
13:32
PIXSELL
VOYO logo

Na internetskoj stranici RTL Televizije, www.rtl.hr, gledatelji su tijekom proteklog tjedna mogli davati svoje glasove i prijedloge koga bi najradije željeli gledati u showu Survivor, koji će se od iduće godine početi prikazivati na RTL Televiziji, a čije snimanje u egzotičnoj Kostariki počinje već u siječnju 2012.

Definitivno najviše prijedloga ušlo je u korist aktualne politike i političara pa su tako Jadranka Kosor, Ivo Sanader i Željko Kerum dobili najveći broj glasova, dok ih u stopu slijedi sportsko-estradni par Zdravko Mamić i Jelena Rozga.

Najpopularnija starleta u zemlji, barem ako je suditi po glasovima naših gledatelja, je Ava Karabatić, koja je prešišala mnoge poznatije kolegice s duljim stažem na sceni.

Kako bi vruća Kostarika utjecala na modno-estetske sljedbenike, Nevena Ciganovića, Modnog Mačka i Maju Šuput, zanima mnoge naše gledatelje koji su upravo njih stavili na svoju 'listu' odabranih’ sudionika u svjetski poznatom pustolovnom reality showu Survivor.

Sudeći po brojnim poznatim imenima koja želite gledati u domaćoj inačici popularnog realityja, utrka za vruće mjesto u Survivoru neće biti nimalo laka, što svakako jamči da će u ovaj popularni show ući doista samo ‘odabrani’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo