'Sanader i Bandić su bili u paktu'

'Zbog odnosa između Bandića i Sanadera, HDZ je u Zagrebu bio manje aktivan i nedovoljno profiliran', izjavio je Gordan Jandroković, otkrivajući kako je između dotičnog dvojca postojao pakt.

10.6.2010.
12:43
VOYO logo

Gordan Jandroković prvi je HDZ-ovac koji je javno progovorio o šuškanjima kako su Bandić i Sanader bili u paktu.

"Postojale su priče o dogovoru HDZ-a s gradonačelnikom Bandićem koje želim jasno i čvrsto odbaciti. Istina, ne mogu tvrditi da prije nije bilo nekog dogovora, ali danas je HDZ stvarna oporba", izjavio je ministar vanjskih poslova i čelnik zagrebačkog HDZ-a u intervjuu za Zagrebanciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković je ujedno kazao kako je prema informacijama koje je dobio između Sanadera i Bandića "postojao dogovor o međusobnom nenapadanju".

Na pitanje znači li to da HDZ nije smio pobijediti Bandića u Zagrebu, prvi HDZ-ovac u hrvatskoj metropoli je odgovorio: "Ne bih to baš tako rekao jer HDZ u Zagrebu nije na vlasti od kraja devedesetih. Zbog takvog odnosa bili smo neprepoznatljivi, manje aktivni i prije svega u Zagrebu nedovoljno jasno profilirani. Dakle, to je ono što želimo u najkraćem mogućem roku promijeniti i što ovim izborima i mijenjamo. Već u prvim kontaktima s članovima HDZ-a grada Zagreba jasno sam poručio da je HDZ istinska oporba s jasnim ciljevima glede našeg političkog djelovanja u Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo