bivši hdz-ov načelnik /

Šaman Luka Hodak se bacio u turizam: apartmanizirao kuću u Saborskom pa privlači goste u svoj 'Sweet Home'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vigvam na brdu na kojemu je izvodio plesove sunca i mjeseca odavno je srušio snijeg, no zato je svoju kuću usred saborske idile Luka pretvorio u apartmane

12.5.2017.
7:10
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Nekada davno bio je političar i HDZ-ov načelnik Saborskog, no tragedija koja je zbog bunike u njegovu vigvamu zadesila susjeda Ratka Barića, Luku Hodaka je bacila na stranice crne kronike, piše KAportal. Saborčanski šaman u javnost se vratio polako, promocijom svoje knjige “Put bez povratka – duhovna potraga jednog ratnika”, a onda se preko pisca premetnuo u turističkog radnika.

Vigvam na brdu na kojemu je izvodio plesove sunca i mjeseca odavno je srušio snijeg, no zato je svoju kuću usred saborske idile Luka pretvorio u apartmane, te ih oglasio na, za turiste popularnom, Booking.com-u. Kući je dao ime Sweet Home.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apartmani Sweet Home nalaze se u Saborskom u Karlovačkoj županiji, na 14 km od Plitvičkih Jezera, a nude terasu za sunčanje i pogled na planine. Bihać je udaljen 34 km. U cijelom je objektu na raspolaganju besplatni WiFi. Sve jedinice uključuju prostor za sjedenje. Pojedine jedinice obuhvaćaju blagovaonicu i/ili terasu. Sve jedinice sadrže kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje. U ovom objektu moguće je koristiti besplatno privatno parkiralište. Na raspolaganju je posteljina. Okolica je popularna među ljubiteljima vožnje biciklom i pješačenja. Apartmani Sweet Home nalaze se na 17km od Slunja. Zračna luka Rijeka udaljena je 78 km. Govorimo vaš jezik!", poručuje šaman Luka svojim mušerijama.

Image

Više pročitajte na stranicama KAportala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo