DANAS ZASJEDAJU SABOR I VLADA / Glasovat će se o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Očekuje se da će Vlada danas produljiti aktualne mjere vezane uz borbu s pandemijom, kako je u utorak dao naslutiti predsjednik Vlade Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a

15.12.2021.
7:31
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Danas u 9.30 sati nastavlja se 9. sjednica Hrvatskoga sabora glasovanjem o raspravljenim točkama dnevnog reda, među kojima su Konačni prijedlog zakona o sprječavanju sukoba interesa, izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te prijedlog imenovanja Davorka Vidovića potpredsjednikom Sabora. 

Vlada produljuje protuepidemijske mjere

Danas u 9 sati zasjeda i Vlada RH. Na dnevnom redu su izmjene i dopune Zakona o javnom bilježništvu, prijedlog zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti te izmjene i dopune Zakona o pravnim posljedicama osude, kaznenoj evidenciji i rehabilitaciji (EU). Na sjednici će biti iznesene i informacije o aktualnom stanju vezanom uz potres te uz koronavirus. Na dnevnom redu sjednice Vlade RH su izmjene i dopune Zakona o javnom bilježništvu, prijedlog zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti (EU) te izmjene i dopune Zakona o pravnim posljedicama osude, kaznenoj evidenciji i rehabilitaciji (EU). Na sjednici će biti iznesene i informacije o aktualnom stanju vezanom uz potres te uz koronavirus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će biti produljene aktualne mjere vezano uz borbu s pandemijom, a kako je dao naslutiti predjsednik Vlade Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo