sanacija štete /

S ulica nakon potresa pokupljeno 6000 tona glomaznog otpada, Bandić moli građane da očiste tavane

Image
Foto: PIXSELL

Gradske vlasti pozivaju građane da ostave svoj glomazni otpad

13.4.2020.
12:22
PIXSELL
VOYO logo

Stožer civilne zaštite Grada Zagreba izvijestio je u ponedjeljak kako je u posljednjih 24 sata evidentirano 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom te ih je sada ukupno 408.

Policijska uprava zagrebačka također je evidentirala četiri kršitelja izolacije, no unatoč tome što je za vikend bilo lijepo vrijeme i što je puno građano bilo vani, nije bilo kršenja odluke o okupljanju u velikom broju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je kroz vikend evidentirala pekaru i kafić na Trešnjevci koji su radili, ali nisu smjeli. U samoj PU zagrebačkoj je 11 zaraženih koronavirusom, a 50 policajaca je u samoizolaciji.

Sanacija potresa

Zagreb se još uvijek oporavlja i od nedavno razornog potresa. Obavljeno je 9211 pregleda zgrada, a gradske vlasti kazale su kako su s ulica pokupile šest tisuća tona glomaznog otpada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve radimo besplatno i pozivamo građane da ostave svoj otpad", rekao je Željko Renić, pomoćnik pročelnika za komunalno i prometno redarstvo.

Gradonačelnik Milan Bandić zahvalio se svima discipliniranima te moli građane da kad "spuštaju građevinski materijal neka očiste i tavane pa će se sve odvesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo