BLIŽI SE DRAMATIČNI KRAJ / 'Ruža' u očima šarmatnog mladića i kolegica

Image
Foto: rtl

Ženske protagonistice serije i najšarmantnijeg mladića, Tomislava Čubelića, upitali smo kakva su iskustva snimanja prve sezone 'Ruže vjetrova'. Jednoglasno su zaključili - bilo je to divno iskustvo.

5.6.2012.
16:00
rtl
VOYO logo

Anja Alač, Nives Ivanković, Mirela Brekalo i Tomislav Čubelić u mini intervju otkrili su nam svoje doživljaje sa snimanja prve sezone 'Ruže vjetrova'.

"Prekrasno iskustvo, prekrasni ljudi i sinergija koja je zavladala setom ostat će mi  u jako dobrom sjećanju", otkrila je najpopularnija hrvatska 'zlica' Nives Ivanković koja u seriji glumi Nives Odak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Divno mi je bilo snimati seriju. Upoznala sam nove ljude i glumce koje sa sigurnošću sada mogu zvati prijateljima", dodala je Anja Alač koja se prolslavila likom Ines, ali i zavidnim vokalnim sposobnostima.

Image
Foto: RTL

"Uživala sam snimati 'užu vjetrova'. Lijepo mi je čuti povratnu reakciju publike koja hvali seriju", rekla je mama Odak koju je glumila Mirela Brekalo, dok je sličnog mišljenja i najšarmatniji mladić u seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snimanje prve sezone „Ruže vjetrova“ doživio sam kao jedno jako pozitivno životno iskustvo", izjavio je Tomislav Čubelić, popularni Jakov iz serije.

Image
Foto: RTL

Jakov

Veliko finale Ruže vjetrova  RTL Televizija emitira u tjednu od 04. lipnja u 20:00 sati. Finalni tjedan umjesto odgovora na puno pitanja donosi nove probleme između Matošića i Odaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kojem će smjeru zapuhati vjetrovi, saznajte u finalnom tjednu Ruže vjetrova!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo