Sukobi u državnom vrhu / Rukovali su se, a onda: Ministar je 'opušak', premijer 'državni udav', a predsjednik 'psihijatrijski slučaj'

Image
Foto: RTL

Nove uvrede na relaciji Pantovčak - Banski dvori kojima su pređene baš sve granice otkako je planulo zbog "ukrasne bojne" na Pantovčaku

2.11.2021.
18:50
RTL
VOYO logo

Ministar je "opušak", predsjednik Vlade "državni udav", a predsjednik Republike "psihijatrijski slučaj" i "vrijeme je za njegov opoziv", nove su to uvrede na relaciji Pantovčak - Banski dvori kojima su pređene baš sve granice.

Nakon jučerašnjeg rata priopćenjima oko slanja hrvatske vojske u ožujku u Bosni i Hercegovini, nova runda otvorena je u Vukovaru, gdje su na obilježavanju 30. godišnjice slamanja obrane naselja Lužac bili i predsjednik Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od udava do psihijatrije, prilog donosi Andrijana Čičak Božić.

Počelo je obećavajuće. Milanović je ovaj put pružio ruku ministru obrane. No, više od toga nije išlo. Da više ne može s Banožićem, ponovno je poručio premijeru, koji je njihov okršaj nazvao puzajućim državnim udarom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je rekao:

"Imamo problem, taj problem se zove Plenković koji ne rješava Banožića. Banožića treba riješiti kao problem. Kako, ja to ne znam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Banožić uzvratio:

"Milanović je psihijatrijski slučaj! Ostavi se HV-a!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sukob se iz Glasgowa uključio i prozvani premijer Andrej Plenković.:

"Vidjeli smo puno ljudi, kreativnih, u politici koji znaju svašta izgovoriti, ali ovako primitivno, brutalno vrijeđanje sugovornika na najnižoj razini gdje on zove HDZ praktički nacističkom strankom... gdje za ministra obrane kaže da je opušak..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli niz izjava kojima su pređene sve granice pogledajte ovdje:

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo