Čestitamo! / RTL-ov Matija Mlinarić proglašen najboljim mladim novinarom koji prati gospodarstvo!

Image
Foto: RTL

RTL-ov reporter jedan je od laureata 13. godišnje dodjele nagrada koju organizira tjednik Lider

29.11.2022.
13:20
RTL
VOYO logo

Najboljim mladim novinarom u gospodarstvu Lider je ove godine proglasio RTL-ovog novinara Matiju Mlinarića. Riječ je o 13. godišnjoj dodjeli nagrada iz gospodarstva koje ovaj specijalizirani tjednik dodjeljuje u spomen na svog prerano preminulog kolegu Hrvoja Mateljića.

"Ovo mi je do sada najveći uspjeh u životu", kazao je Mlinarić nakon što je primio nagradu na svečanosti u Novinarskom domu: "Ovo nije samo moja nagrada, nego i svih ljudi koji rade zajedno sa mnom, snimatelja i montažera, jer bez njih te priče ne bi zaživjele, ne bi imale tu dimenziju. Moram zahvaliti i urednicima, jer da oni ne daju zeleno svjetlo, to ne bi otišlo u eter", kazao je Mlinarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnica nagrade za najbolje radove o gospodarstvu objavljene u tiskanom i digitalnom mediju u 2022. godini je Manuela Tašler, urednica i komentatorica u Lideru.

Za najbolje novinarske radove o gospodarstvu emitirane u elektroničkim medijima (radio ili TV) nagrađen je Željko Kardum, urednik i voditelj emisije Druga strana Hrvatske radiotelevizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo