uspjeh u nepunih godinu dana / RTL Kockica nominirana za prestižnu Eutelsat nagradu!

Image
Foto: RTL

Iako se ne emitira ni punu godinu, kvalitetu prvog hrvatskog specijaliziranog kanala za djecu, obitelj i mlade već je prepoznala i međunarodna struka! RTL Kockica nominirana je za prestižnu televizijsku Eutelsat nagradu u kategoriji dječjeg kanala, među kojima se nalaze i talijanski RAI Yoyo te njemački YourFamily.

10.10.2014.
20:59
RTL
VOYO logo

Najmlađi član RTL-a Hrvatska koncem ove godine mogao bi dobiti i svoje prvo međunarodno priznanje za kvalitetu svog programa kojim uveseljava gledatelje svih dobnih skupina, ponajprije zabavno-edukativnim emisijama poput 'Mali svijet', 'Vremeplov' i 'Mala sportska akademija', kao i brojnim, vrlo popularnim crtanim serijalima i obiteljskim filmovima u kojima mogu uživati cijele obitelji. Kvalitetan i vrlo šarolik sadržaj RTL Kockice prepoznala je i Eutelsat televizijska organizacija koja je prvi specijalizirani kanal za djecu, obitelj i mlade u Hrvatskoj ove godine nominirala u kategoriji za najbolji dječji kanal!

Eutelsat organizacija, donedavno poznata kao Hot Bird, putem svoje flote od 30 geostacionarna satelita objedinjuje više od 120 različitih televizijskih kanala na području Europe i Bliskog istoka, te dijela Afrike i Azije, a već 17. godinu zaredom dodjeljuje jedinstvene, međunarodne televizijske nagrade u deset programskih kategorija. Osim što će poseban žiri, sastavljen od neovisnih međunarodnih stručnjaka za medije, dati svoj glas u svim kategorijama, izuzetno se cijeni i glas publike koja za svoj omiljeni kanal može glasati i putem interneta (https://www.eutelsattvawards.com/voting/childrens) sve do 31. listopada 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici ovih prestižnih nagrada bit će otkriveni na svečanoj dodijeli 'Noć satelita' koja će se održati 28. studenog u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo