OSTANITE INFORMIRANI / RTL Hotspot vam otvara vrata svijeta tehnologije

Image

Od 13. listopada u 16:35 sati u magazinskom formatu od 30 minuta, nova RTL-ova emisija ponudit će nam aktualne vijesti iz svijeta tehnoloških dostignuća i omogućiti nam da ostanemo informirani u tehnološkoj domeni koja ubrzano doživljava promjene i uvodi novitete.

12.10.2012.
13:32
VOYO logo

Emisija će se baviti najnovijim i najzanimljivijim gadgetima i novostima koje nam donosi jedan od najvećih izuma 20. stoljeća - internet. Isprobavat ćemo najnovije modele pametnih telefona i tableta bez kojih se moderni život teško može zamisliti, predstavljati i birati najbolje i najpopularnije aplikacije, obavještavati vas o najzanimljivijim i aktualnim vijestima društvenih mreža, među kojima je Facebook koji danas koristi više od milijun i pol Hrvata.

Videoigre odavno su prestale zanimati samo najmlađe, pa su tako danas popularna razbibriga mladima, pa čak i osobama srednjih godina. S druge strane,  osmišljavanje videoigara je vrlo zahtjevan, ozbiljan i unosan posao. "RTL Hotspot" će pomno pratiti uzbudljiv svijet videoigara. Saznat ćemo više o hrvatskim startupima koji razvijaju svjetski uspješne tehnološke ideje. Informativni i atraktivni prilozi pokazat će smjer u kojem će se tehnologija razvijati u budućnosti. Uz mnoštvo korisnih savjeta obrazovat ćemo korisnike interneta i mobitela te ih usmjeriti i informirati o njihovim pravima, ali i upozoriti na potencijalne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor emisije i reporter RTL Televizije AntonioZavada pozorno prati razvoj tehnologije te nam na pristupačan i zanimljiv način približava razna tehnološka dostignuća.

U prvom izdanju magazina, koji se emitira jednom mjesečno, predstavit ćemo nove telefone koji ove jeseni stižu u trgovine, objasniti zašto su važni startupi te što se promijenilo u Hrvatskoj nakon dolaska Google Street Viewa. Isprobali smo i televizor kojim se upravlja očima, a pokazat ćemo i kako izgledaju kućanstva i automobili budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"RTL Hotspot" ne propustite 13. listopada u 16:35 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo