Nekad izgubiš, nekad dobiješ / Romantična komedija koja će vas dobro nasmijati

Što čini muškarca doista pravim muškarcem, postavlja pitanje, na svoj uvrnut i inteligentan način, ova neobična komedija. Pogledajte TV premijeru filma 'Barry Munday' večeras (utorak) od 22.15 sati na RTL Televiziji.

15.10.2013.
10:02
VOYO logo

Zabušant i ženskaroš Barry Munday (Patrick Wilson) postaje svjestan da je zakoračio u srednje godine  kada ga počnu oslovljavati gospodinom, a to mu nikako ne odgovara. Stvari postanu još puno gore kada jednog dana u brutalnom napadu izgubi testise.

Image
Foto: RTL

I kada se već čini da kompliciranije ne može, Barry primi pismo u kojem ga se obavještava da je postao otac. Iako se ne može sjetiti žene (Judy Greer) koja je majka navodno njegovog djeteta, on prizna očinstvo i poželi odgajati dijete u obiteljskoj zajednici. No prvi korak je upoznavanje njezine obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvijenac nezavisnog filmaša Chrisa D'Arienza romantična je komedija koja vas neće samo zabaviti i dobro nasmijati, već na trenutke iskreno dirnuti. Adaptacija romana Franka Turnera čak na trenutke uranja u teritorij vrckaste drame koja nas upoznaje sa ženskarošem čiji se život posve mijenja kada izgubi svoje „dragulje“.

No što čini muškarca doista pravim muškarcem, postavlja pitanje, na svoj uvrnut i inteligentan način, ova neobična komedija. Glavne uloge nose Patrick Wilson i Judy Greer, no tu su i velike zvijezde kino platna i TV ekrana poput Chloë Sevigny, Malcolma McDowella i Cybill Shepard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo