12 dana za ljubav / Romantična božićna komedija kojoj je teško odoljeti

Poput Billa Murrayja u 'Beskrajnom danu', Amy Smart proživljava jedan te isti dan sve dok stvari ne sjednu na svoje mjesto. TV premijeru filma '12 dana za ljubav' možete pogledati večeras od 23:10 sati na RTL Televiziji.

10.12.2013.
12:55
VOYO logo

Od silne želje da ponovno osvoji srce bivšeg dečka na Badnjak, Kate (Amy Smart) upropasti prvi spoj s Milesom (Mark-Paul Gosselaar), zgodnim muškarcem kojeg su joj namjestili prijatelji. U neobičnom obratu sudbine, Kate je dobila šansu proživjeti Badnjak dvanaest puta.

S obitelji, prijateljima i Milesom – bez obzira što iznova proživljava isti dan, Kate uživa u divnom društvu, no kada sat otkuca ponoć, sve se vraća na početak i ona ne može krenuti dalje sa životom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ABC-jeva romantična komedija pripada skupini božićnih uradaka kojima je doista teško odoljeti.  Poput Billa Murrayja u „Beskrajnom danu“, Amy Smart proživljava jedan te isti dan sve dok stvari ne sjednu na svoje mjesto.

Odličan odabir glumačke postave koju predvode Amy Smart (“Just Friends”, “The Butterfly Effect”) i Mark-Paul Gosselaar (“Franklin & Bash”, “Saved by the Bell”,” NYPD Blue”) nasmijat će nas, ali i rasplakati u pravim trenucima. Porukom da kroz život hodamo otvorenih očiju te da učimo na svakom koraku, film u naše domove donosi čaroliju Božića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo