Poruka roditelja / Roditelji djece koju je čuvala odgojiteljica iz Imotskog: 'Cijela situacija je otišla predaleko'

Image
Foto: Pixabay

S obzirom na događaje proteklih dana, roditelji su osjetili potrebu da iznesu svoje viđenje cijele situacije

28.11.2018.
7:57
Pixabay
VOYO logo

Još uvijek cijela Hrvatska priča o teti iz jednog imotskog vrtića. Stigla je i odluka upravnog vijeća Dječjeg vrtića Imotski, kojom je prihvaćen otkaz ugovora o radu kojeg je zatražila njihova djelatnica. Nakon raznih komentara na video u kojem ona psuje pred djecom, njene isprike i osude velikog broja ljudi, javili su se i roditelji djece koju je čuvala.

Petnaestak roditelja, uglavnom majki djece koja su bila u grupi bivše tete u vrtiću, spontano se okupilo i novinarima Slobodne Dalmacije podijelilo svoje viđenje situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

S obzirom na događaje proteklih dana, roditelji su osjetili potrebu da iznesu svoje viđenje cijele situacije u kojoj se našla njihova teta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osporavamo da se dogodila nepromišljena pogreška tete iz naše grupe koja je najviše naštetila njoj samoj i uništila dostojanstvo jedne mlade osobe. Cijela situacija je otišla predaleko. Prikriva ono najbolje što je svaki roditelj svakim danom doživio od jedne mlade tete", kazali su.

Iz tog su razloga dobili poriv da s javnošću podijele sve što su doživjeli od nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao roditelji u dvije godine nismo doživjeli niti jedan put da je loše volje, neljubazna ili da su je djeca u ijednom kontekstu negativno okarakterizirala. Naprotiv, s puno ljubavi, veselja i oduševljenja naša djeca su svakodnevno svojoj teti trčali u zagrljaj. I ako išta može vratiti našoj djeci osmijeh na lice, to je da ih naša teta dočeka na vratima", zaključili su roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo