SANTANA I ERIC BURDON / Rock veterani glavne zvijezde Radara

Image

Poslije Boba Dylana, na varaždinskom rock festivalu nastupit će još dva njegova vršnjaka.

7.5.2009.
10:54
VOYO logo

Radar festival, koji će se 12. srpnja održati u Varaždinu, otkrio je imena svojih prvih headlinera. 

Nakon prošlogodišnjeg nastupa Boba Dylana, organizatori nastavljaju u istom stilu pa su i sada počasni termini rezervirani za rock veterane Carlosa Santanu i Erica Burdona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santana, zvijezda Woodstocka i jedan od najboljih gitarista u povijesti rock glazbe, posljednjih je godina revitalizirao svoju karijeru serijom uspješnih suradnji s gostujućim vokalima kao što su Everlast, Steven Tylar ili Rob Thomas koji je otpjevao veliki hit "Smooth". Posljednji studijski album "All That I Am" izdao je 2005., dok se ove godine malo vratio u prošlost i objavio "Acapulco Sunrise", kolekciju demo snimaka iz 1968.

Eric Burdon zauvijek će ostati upamćen kao frontmen Animalsa i čovjek koji je pjevao "The House Of Rising Sun". Nekim uspješnijim albumom ne može se pohvaliti već desetljećima, no na koncertima izvodi vrhunski koktel svojih pjesama te rock, soul i r'n'b klasika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam ovo zvuči primamljivo, požarite po svoju ulaznicu pošto će prvih 1000 koštati 200 kuna, nakon čega će njihova cijena porasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo