ROBERT PODOLNJAK: / Ne znam tko je Crnoja i što je registar izdajnika

Image
Foto: Pixsell, Patrik Maček

"Nisam to čitao niti poznajem tog gospodina.

19.1.2016.
12:55
Pixsell, Patrik Maček
VOYO logo

Konačnu verziju zakonskog prijedloga koji mijenja, odnosno ukida privilegije saborskim zastupnicima i političarima Most će pred Domoljubnu koaliciju tek staviti. Kazao je to njihov član Robert Podolnjak za N1 ističući kako su se dvije političke opcije načelno složile oko ukidanja posebne beneficije naknade plaće zastupnicima. Odluka o tome trebala bi biti u raspravi u Saboru već na njegovoj idućoj sjednici.

Podolnjak nije otkrivao moguća ministarska imena koja se pojavljuju u javnosti, ali je potvrdio kako se, primjerice, Ružica Vukovac nalazi među njihovim kandidatima za ministricu poljoprivrede. Na pitanje što kaže na Miru Crnoju kao kandidata za ministra branitelja i na njegovu najavu da će objaviti registar izdajnika nacionalnih interesa RH, Podolnjak je odgovorio: "Ne mogu to komentirati, to mi je prvi glas. Nisam to čitao niti poznajem tog gospodina. Nemam nikakav stav stranke u tom smislu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE ŽELE TEORETIČARE: /

Seljaci prijete vladajućima, traže da Ružica Vukovac bude ministrica

Image
NE ŽELE TEORETIČARE: /

Seljaci prijete vladajućima, traže da Ružica Vukovac bude ministrica

O monetarnoj politici tek treba razgovarati s Domoljubnom koalicijom

Lovrinoviću, pak, u njegovim izjavama o monetarnoj politici podršku daje, ali kaže da i to sve treba još biti usuglašeno s Domoljubnom koalicijom. Za kritike Nielsena kazao je kako se mogu upućivati, ali kako je na vlasti da odluči o konačnim odlukama.

Komentirajući manadtarov odlazak u Kitzbuhel, Podolnjak je za N1 kazao kako je dobro dobiti informaciju iz prve ruke kako diše taj financijski svijet te da ne vidi ništa sporno u tome što je razgovarao s njima prije nego s građanima, kako je to rekao Vilim Ribić, jer će ionako razgovarati sa svim relevantnim subjektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ov JOSIP VIDOVIĆ: Mijo Crnoja kandidat je za ministra branitelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo