MICHAEL MYERS ŽIVI! / Rob Zombie nastavlja s "Halloweenom"

Image

Nožem naoružani serijski ubojica još jednom će navući svoju masku i krenuti u ubilački pohod.

16.2.2009.
13:23
VOYO logo

Nekadašnji glazbenik, a danas kultni horor redatelj Rob Zombie nastavlja s rimejkanjem besmrtnog serijala "Noć vještica".

Nakon što je 2007. za svoju preradu originala Johna Carpentera dobio sasvim solidne kritike, ovih je dana pronašao i prve glumce za njen nastavak. Ulogu serijskog ubojice Michaela Myersa (u mladim danima) reprizirat će Daeg Faerch i Tyler Mane (u kasnijoj fazi), zvijezda "Heroja" Brea Grant  također je u igri, a nastupe bilježe i ikone filmova strave Bill Moseley ("Tekasaški masakr motornom pilom 2", "Noć živih mrtvaca") i Caroline Williams ("Tekasaški masakr motornom pilom 2"). Moseley je glumio i u prethodnom Zombiejevom "Halloweenu", no ovog će puta imati mnogo značajniju ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je u prošlom nastavku Rob pokušavao otkriti kako je Michael Myers počeo sa zločinima, sada će jednostavno osloboditi iz zatvorske ludnice i poslati u novi ubilački pohod. Film će donekle slijediti priču "Noći vještica 2", filma kojeg su 1981. godine potpuno odbacili kao jedan od najslabijih nastavaka ikad snimljenih, usprkos novom pojavljivanju tadašnje zvijezde u usponu Jamie Lee Curtis.

Zombie, čovjke koji je "spasio serijal", veliki je obožavatelj i tog zlosretnog nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike