Transplatacija srca /

Ritina majka poručila: 'Danas sam dobila Milost od dragog Boga, hodat ću svuda i svjedočiti ovome svemu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Malena Sunjanka, koja je gotovo cijelu prošlu godinu provela u bolnici dobro je podnijela tešku dvanaestosatnu operaciju transplantacije srca

8.1.2018.
7:38
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Eldina Knežević, majka četverogodišnje Rite kojoj je u subotu presađeno srce, poručila je kako je s njenom kćerkom sve u redu.

Malena Sunjanka, koja je gotovo cijelu prošlu godinu provela u bolnici dobro je podnijela tešku dvanaestosatnu operaciju transplantacije srca koje je Vladinim avionom prevezeno iz Beča. Operaciju je na Rebru izvela skupina dječjih kardiokirurga na čelu s prof. dr. Darkom Anićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu navečer nakon operacije, Ritina majka je na svom Facebook profilu svima zahvalila na potpori i molitvama koje su joj pružili znani i neznani u proteklim mjesecima borbe i iščekivanja za Ritino novo srce.

„Ljudi moji, danas sam dobila Milost od dragog Boga, hodat ću svuda i svjedočiti ovome svemu. Danas se moj život da postanem bolji čovjek i bolja osoba promijenio. Stav prema vjeri i svemu. Bože, hvala ti!“ – napisala je Eldina Knežević posebno se zahvalivši doktorima na radu, trudu i njihovu stalnom usavršavanju, kao i drugom medicinskom osoblju te časnim sestrama koje rade na KBC-u Rebru, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riti Knežević prošle je godine dijagnosticirana dilatacijska kardiomiopatija, teško oboljenje srčanog mišića koje je s vremenom zahtijevalo hitnu transplantaciju. U petak je djevojčici ugrađeno tzv. mehaničko srce, kako bi dobila na vremenu, a onda je sve iznenadilo kada se, samo dan poslije, pojavilo i novo srce za malenu Sunjanku koje joj je dalo novu šansu za život, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo