slavlje u hdz-u / Rimac: 'Upozorili smo da ankete nisu mjerodavne, očekujemo još četiri ili pet mandata'

Direktorica kampanje Domoljubne koalicije Josipa Rimac u euforičnoj atmosferi u stožeru HDZ-a poručila je kako očekuje da će HDZ osvojiti minimalno još četiri do pet mandata

8.11.2015.
22:13
VOYO logo

Nakon što su objavljeni prvi rezultati DIP-a, prema kojima Domoljubna koalicija osvaja 63 mandata, a Hrvatska raste 52, u HDZ-ovom stožeru je zavladalo slavlje. Maše se zastavama, pjeva se 'Zovi, samo zovi', 'Živjela Hrvatska' i ostale domoljubne pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo još i bolji rezultat. Rekli smo već i prije kako ankete nisu mjerodavne jer naši birači se ne vole anketirati. Sigurna sam da će ovaj rezultat biti još i bolji, sigurno za još četiri do pet mandata. To je minimum. Očekujemo još tri mandata iz dijaspore", naglasila je Josipa Rimac, direktorica kampanje i kandidatkinja na listi Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu.

"Tako diše Hrvatska. HDZ očekuje 70 mandata s dijsporom", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozvat ćemo sve one koji žele jako Hrvatsku, koji su spremni zajedno s nama provesti program. Svi oni koji žele Hrvatskoj dobro, moraju se naći za istim stolom i moramo izvesti Hrvatsku na bolji put", rekla je.

Rimac je također dodala kako očekuje da će predsjednica Kolinda Grabar Kitarović mandat dati šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo