Kompanija raste / Rimac objavio uzbudljive vijesti: 'Širimo mrežu maloprodajnih partnera diljem svijeta'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na ovogodišnjem Geneva International Motor Showu (GIMS) Rimac je prikazao najsnažniji hiperauto svijeta, Rimac C_Two

25.3.2019.
16:26
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Tvrtka Rimac automobili objavila je veliku vijest: "S prototipovima u produkciji, C_Two će uskoro ući u završnu fazu, a 2020. ovaj će model pokazati svoje mogućnosti na cestama širom svijeta. U međuvremenu, Rimac Automobili razvijaju snažnu mrežu pouzdanih maloprodajnih partnera diljem svijeta čime se pripremamo za početak proizvodnje modela C_Two 2020. godine".

Na ovogodišnjem Geneva International Motor Showu (GIMS) Rimac je prikazao najsnažniji hiperauto svijeta, Rimac C_Two i njegovu tehnologiju, in-house dizajniranu monokoknu šasiju, potpuno izrađenu od karbonskih vlakana s integriranom baterijom i pogonskim sustavom. Istodobno, na ženevskom se sajmu moglo vidjeti da ova tehnologija pokreće mnoga električna vozila i hibridna električna vozila visokih performansi, koja su već na tržištu ili će se uskoro pojaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnivač kompanije Mate Rimac nedavno je upoznao medije, parneri i javnost oko stalnih napredaka na razvoju modela C-Two. Najavio je nove tehnologije uvedene tijekom razvoja projekta, program testiranja koji je pokrenut početkom ove godine, te stotine testova i postupaka koji će se obaviti u procesu globalne homologacije, dok će se team pobrinuti da svi inicijalni ciljevi i homologacijski zahtjevi budu ispunjeni i nadmašeni.

Uz ugledne zastupnike u Njemačkoj (Esser Automotive), američkoj zapadnoj obali (Manhattan Motorcars) i Ujedinjenim Arapskim Emiratima (Gotham Motors), Rimac Automobili s ponosom najavljuju nova partnerstva na lokacijama širom svijeta: istočna obala i središnje područje SAD-a (Los Angeles, Denver), Kanada (Vancouver), Japan (Tokio), Mexico (Ciudad Mexico) i Australija (Melbourne), stoji na stranicama ove kompanije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo smo uzbuđeni što možemo najaviti daljnje širenje naše izuzetne maloprodajne mreže, kako bismo osigurali da naš brend bude zastupljen na najbolji mogući način. Svi naši maloprodajni stručnjaci imaju iskustvo u zastupanju vrhunskih brendova i stvaranju jedinstvenih odnosa s klijentima. Uzbuđen sam zbog suradnje s njima i siguran sam da će kupci koji odaberu Rimca proći kroz nevjerojatno i vrhunsko iskustvo", rekao je Krešimir Ćorić, voditelj prodaje u Rimac Automobilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo