'Riješi bandu lopovsku prvo u Istri i IDS-u'

Adriano Kiršić, kojeg je IDS-ovac Damir Kajin zbog prijetnji prijavio MUP-u, prosvjedovao je, kako je i obećao, na pulskom Forumu ispred butika Kajinove supruge Alice Del Bianco.

3.12.2009.
16:37
VOYO logo

Adriano Kiršić traži od Damira Kajina da se "odmah obračuna s bandom lopovskom u Istri".

Točnije, traži da Kajin javno objavi dokumentaciju kako je labinski gradonačelnik Tulio Demetlika, ujedno njegov stranački kolega, "protuzakonito, neposrednom nagodbom prodao gradsku imovinu, ukradenu kuću u Rapcu svom šoferu Borisu Čekadi, i to za svega 47 tisuća eura", piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog te kuće Kiršić je nekoliko puta pisao Kajinu tražeći od njega da se pozabavi korupcijom u Labinu.

Kajin je, pak, izjavio da mu je u tim pismima Kiršić i prijetio, pa čak i ubojstvom sina, no sve te prijetnje ipak nije prijavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, početkom ovog tjedna, nakon što je Adriano Kiršić počeo nazivati i uznemiravati i njegovu suprugu Alice, odlučio je sve prijaviti.

Unatoč tome Kiršić tu nije stao nego je Kajinu dao jedan dan da javno odgovori na njegova pitanja o korupciji u Istri, a ako to ne učini, najavio je kako će svakodnevno prosvjedovati ispred butika njegove supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražim od svih građana Istre i Hrvatske da javno pomognu predsjedničkom kandidatu IDS-ovcu Damir Kajinu da već jednom napokon bude pošten", kazao je Kiršić.

On je na pulskom Forumu ispred butika Alice Del Bianco u četvrtak prosvjedovao 50-ak minuta, a cijelo vrijeme uz njega su bila i dva policajca koja nisu intervenirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 50-ak minuta stigli su komunalni redari i utvrdili da Kiršić nema dozvole za zauzimanje javne površine i plakatiranje.

Kiršić se mirno udaljio i kazao da će dozvolu za zauzimanje prostora zatražiti od nadležnih pulskih gradskih službi, pa će nastaviti s prosvjedom na Forumu pred butikom Kajinove supruge, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912010706006 arti-200911300669006 arti-200911270124006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo