HOROR U RIJECI / Riječki pokušaj masakra motornom pilom: muškarac na ulici s motorkom u ruci progonio drugog

Image
Foto: Nadzorne kamere/Riječanin.hr

Bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najprije izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motorku

17.3.2017.
12:27
Nadzorne kamere/Riječanin.hr
VOYO logo

U srijedu navečer, oko 19.30 sati, ulicama Rastočine i Mihačeva Draga odigravala se prava drama: mnogi Riječani ostali su zatečeni prizorom muškarca koji je u ruci držao motorno oruđe koje se nažalost lako može pretvoriti u opasno oružje, i iz smjera Rastočina očigledno progonio drugoga muškarca koji je bježao u panici u smjeru križanja s Ulicom Mihačeva Draga, piše Riječanin.hr.

Bio je to prizor kao iz najgrozomornijeg horor filma, samo što se u taj čas odigravao pred očima i ušima građana – „motorka“ je naime bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očito negdje još ranije sukobili a sada je sukob eskalirao u najgorem smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nadzorne kamere/Riječanin.hr

(Riječanin.hr)

Naime, prema pričanjima svjedoka, bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najprije izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motorno oruđe; a nakon što je ovaj počeo progoniti jednoga od njih s „motorkom“ u rukama prema Ulici Mihačeva Draga, njegovi prijatelji su se „pregrupirali“ i napali muškarca s „motorkom“ kojeg su, navodno, udruženim snagama fizički napali i dobrano pretukli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O cijelom događaju obaviještena je i policija koja je odmah poduzela sve istražne radnje, uključujući uzimanje izjava svjedoka odnosno svih tragova s poprišta događaja te snimki s nadzornih kamera.

Image
Foto: Riječanin.hr

(Riječanin.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli krvavi incident izazvao je veliku nelagodu pa i strah kako stanara u spomenutim ulicama tako i djelatnika okolnih obrta i trgovina odnosno prolaznika. A kako je u blizini i prometna Osječka ulica odnosno stajalište gradskog autobusa kojeg koriste i školarci koji su se u to vrijeme vraćali iz druge smjene, može se zaključiti kako je  prava sreća u nesreći što nitko od nedužnih svjedoka nije na neki ružan način i protiv svoje volje uključen u ovaj sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo