'VIRUS APSURDA' / Reinerova procjena: 'Uz sadašnji tempo, o povjerenju novoj Vladi moglo bi se glasati oko 1,30 sati'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Po broju prijavljenih (60-ak zastupnika), pod uvjetom da ne bude replika, za pojednačnu će raspravu trebati oko sedam sati, upozorio je Reiner malo prije 18 sati

22.1.2016.
19:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora upozorio je u petak navečer saborske zastupnike da bi pojedinačna zastupnička rasprava o novoj Vladi i njenom programu mogla potrajati sedam sati, a sama sjednica do subotnjih jutarnjih sati.

Po broju prijavljenih (60-ak zastupnika), pod uvjetom da ne bude replika, za pojednačnu će raspravu trebati oko sedam sati, upozorio je Reiner malo prije 18 sati, nakon što su predstavnici klubova okončali maratonsku raspravu o Vladi mandatara Tihomira Oreškovića i njenom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad dužu 'klupsku' raspravu o povjerenju Vladi u povijesti modernog Sabora, obilježile su bezbrojne replike, pa je zastupnik Mosta Ivan Kovačić, novi u Saboru, ocijenio kako se, vjerojano, radi o "virusu apsurda", s obzirom da si repliciraju i zastupnici istoga Kluba.

Reiner je procjenio da bi se, uz sadašnji tempo, o povjerenju novoj Vladi moglo glasovati u subotu, oko 1, 30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom ćemo nastaviti s radom, sastat će se Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP), pa Odbor za izbor i imenovanja, sveukupno će nam trebati daljnja tri sata, procjenio je predsjednik Hrvatskog sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo