očekuje i do 10 glasova više od sdp-a / Reiner tvrdi kako rezultati s terena daju prednost HDZ-u: 'MOST je odraz protestnih glasova'

Željko Reiner naglasio je kako očekuje pobjedu HDZ-a na ovim izborima, ali je i dao naslutiti kako Domoljubna koalicija priželjkuje suradnju s MOST-om

8.11.2015.
21:12
VOYO logo

Dva sata nakon objave prvih izlaznih anketa, atmosfera u stožeru Domoljubne koalicije se znatno poboljšala. Razlog tome je i jedan vodeći mandat HDZ-a, ali i brojke koje dobivaju s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema informacijama s terena, HDZ stoji sve bolje i bolje. Očekujemo imati više mandata od SDP-a, je li to šest, sedam ili čak deset, teško mi je reći to u ovom trenutku", kazao je Željko Reiner.

Upitan kako komentira iznenađujuće dobar rezultat MOST-a, odgovorio je: "MOST je zapravo odraz protestnih glasova. To je lista složena od vrlo različitih osobnosti. Neki od njih su kvalitetni i s dobrim idejama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada dobijemo većinu, mi smo otvoreni za sve one koji će dijeliti naše ideje o programu, o potrebi strukturnih reformi, a takvih ima i u MOST-u", dao je naslutiti kako se nada koaliranju s MOST-om. 

U stožeru HDZ-a se atmosfera zahuktava, sviraju tamburaši. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo