REGISTRIRAO TVRTKU VOX FENIX: / Planira li poznati medijsko-nogometno-ribarski poduzetnik veliki povratak?

Image

Reno Sinovčić je registrirao tvrtku VOX Fenix j.d.o.o.

19.4.2017.
13:09
VOYO logo

Ragistrirane djelatnosti tvrtke su, među ostalima, i pružanje medijskih usluga televizije ili radija, ali i tjelesna zaštita osoba i imovine, tehnička zaštita osoba i imovine te čuvarska i stražarska djelatnost na otvorenim prostorima uključujući i zaštitu plovila u lukama.

Image
PAD MEDIJSKOG CARSTVA: /

Trajno oduzeta koncesija zadarskoj televiziji Vox Rene Sinovčića

Image
PAD MEDIJSKOG CARSTVA: /

Trajno oduzeta koncesija zadarskoj televiziji Vox Rene Sinovčića

Gledajući upravo spomenute djelatnosti, sve upućuje na povratak Rene Sinovčića na gospodarsko, ali i medijsko i zaštitarsko tržište Zadra. Zanimljivo je ovome dodati i da je tvrtka Modicus d.o.o. odnedavno u upisanom vlasništvu Arijane Barabe, inače nakladnik portala Z NET koji se dugo godina povezivao upravo s Renom Sinovčićem, tijekom ožujka svoje sjedište prebacila na adresu Uvala Bregdetti 23, gdje se do gašenja nalazila VOX televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijskim su kuloarima donedavno kružile priče o ponovnom pokretanju Regionala koji je trebao izlaziti pod uređivačkom palicom Marije Pribisalić koja je pokušala upravo u Sinovčićevo ime okupiti neka od zvučnijih imena bivših medija, piše Antena Zadar.

Sinovčić, inače, čeka suđenje za kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti, poticanja na zloporabu položaja i ovlasti, zloporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju, poticanja na zloporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju te pomaganja u zloporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju, kako je to naveo DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno odredbama Zakona o postupku oduzimanja imovinske koristi ostvarene kaznenim djelom ili prekršajem, predloženo je da mu se oduzme protupravno stečena imovinska korist u ukupnom iznosu od 121.201.321,90 kuna.

Njegovom trgovačkom društvu Vox d.o.o. je, pak, koncesija za obavljanje pružanja medijske usluge televizije oduzeta zbog neurednog plaćanja koncesije, te zbog toga što se ta televizija ni nakon opomene Vijeća nije pridržavala ni najmanje 90 posto programske osnove. Koncesija je VOX-u oduzeta na području regije D7, dakle Zadarske, Šibensko-kninske i dijela Ličko-senjske županije. Isto se odnosi i na oduzimanje koncesije VOX-u za područje regije D6, odnosno dijelu Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo