urban opet na vrhu / 'Recept za uspjeh je iskrenost!'

Fikcija zvana teatar Ulysses privela je kraju još jednu uspješnu kazališnu sezonu. Na samom vrhuncu na Brijunima je zapjevao Damir Urban koji nakon odigrane uloge u predstavi 'Ptice', planira velike novosti po pitanju glazbe, a u pripremi je i dokumentarni film.

27.8.2012.
18:30
VOYO logo

Jedan od najuspješnijih domaćih kazališnih projekata, sad već tradicionalni teatar Ulysses, sezonu je zatvorio koncertom svog miljenika, Damira Urbana. Njegovo prijateljstvo s Radom Šerbedžijom rezultiralo je ulogom Prometeja u predstavi Ptice, ali i velikim koncertom za kraj ljeta.

"Od Rade sam naučio strašno puno i on to nemilice daje, tako da je meni velika stvar biti njegovu društvu ili kad nekom nešto objašnjava", kazao je Urban.

Srećom, glazbenik je u fazi u kojoj nikome ne treba ništa objašnjavati, pa čak ni publici kad na pozornici zareda pjesme koje nitko još nije čuo.

Urban se novim albumom ove godine vratio na vrhove top lista. Razlog tome je jedini uspješni recept na hrvatskoj estradi, a zove se iskrenost.

"Vjerujem kad je nešto rađeno iskreno, ljudi to znaju prepoznat u bilo kojoj vrsti glazbe", dodao je.

Stalno zbrajajući, oduzimajući i radeći na novim stvarima, Urban je očito zaboravio da je, unatoč strogim vlastitim kriterijima, u samom glazbenom vrhu. A možda baš ta nesvjesnost vlastite kvalitete čini ga jednim od najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo