RAVNATELJ OSTAO U ŠOKU KADA JE POGLEDAO RAČUN SVOJE ŠKOLE: / 'Onaj osjećaj kad te na kraju godine netko doslovno izuje iz cipela'

Image
Foto: Facebook/Pixsell

Isprva sam mislilo da sam krivo čuo kad je spomenuo o kojoj se cifri radi, priča ravnatelj

28.12.2018.
17:30
Facebook/Pixsell
VOYO logo

"Onaj osjećaj kad te na kraju godine netko doslovno 'izuje iz cipela'...", počinje priču ravnatelj OŠ Milana Langa u Bregani Igor Matijašić. Pred kraj godine, njegovoj školi sjela izdašna donacija za koju je zaslužan bivši učenik škole te njegov prijatelj.

"Na račun Oš Milana Langa Bregana danas je "sjelo" fascinantnih 630 000 kuna. Nisam se zabunio - šesto trideset tisuća kuna!!! Za impozantnu brojku zaslužan je inicijator donacije - bivši učenik naše škole (danas roditelj naših učenika), moj dugogodišnji nogometni prijatelj Tomislav Dekalić. Arena Centar Zagreb u kojoj je Tomislav direktor donirala nam je 500 000 kn, a NEPI Croatia Menagement još dodatnih 130 000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio lider na terenu, a sada u poslovnom svijetu

Tomu znam dugi niz godina jer smo odigrali čitav niz nogometnih utakmica - nkad nije volio gubiti, čak niti na prijateljskom susretu, uvijek je davao cjelokupnog sebe i nije se mirio s prosječnošću. Lidersku crtu s terena samo je prenio na svoje poslovanje gdje je podjednako uspješan.

Mogu samo reći da me oduševio pozivom, mogu reći da sam isprva mislio da sam krivo čuo kad je spomenuo o kojoj se cifri radi i mogu reći da sam sretan što će tako veliki novci biti uloženi u kvalitetno obrazovanje naše djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je vrijeme za novu dvoranu

Prekrasan božićni poklon i još jedna u nizu lijepih vijesti koje se vezuju uz školu u Bregani te sjajan "kotač zamašnjak" za novu godinu.

Možda je došlo vrijeme da se konačno postavi kamen temeljac za novu školsku dvoranu...", završava svoj post ravnatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo