RATUJE S KORONAVIRUSOM, ALI UZEO JE VREMENA ZA DIJETE KOJE GA JE GANULO: / Beroš nazvao malog Šimuna (8) i sve dirnuo

Image
Foto: Pixsell

Dječaku se obratio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović putem Twittera

27.3.2020.
17:05
Pixsell
VOYO logo

Ministar zdravstva Vili Beroš bio je dirnut fotografijom osmogodišnjeg dječaka Šimuna iz Nuštra koji ga je nacrtao s plaštem, kao junaka. Ministar mu je brzo zahvalio na Facebooku: "Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje... Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili", napisao je sinoć.

Danas je ministar, unatoč tome što je zauzet borom protiv epidemije, u svojem gustom rasporedu našao vremena i nazvao dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reci mi, za koga navijaš? Gledaš hrvatsku reprezentaciju?", upitao ga je. Kazao je dječaku kako mora čuvati sve članove obitelji, posebno one starije.

"Taj virus je opasan i moraš znati da mi sve radimo da pobijedimo taj virus i da ga više ne bude", rekao je Beroš dječaku te dodao kako članovi stožera nisu superheroji, već da samo rade svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A znaš da si ti za mene superheroj? Molim te, čuvaj svoje starije, svoje roditelje. Upozoravaj ih da moraju držati razmak, da moraju prati ruke i da se moraju ponašati kako mi dajemo preporuke", rekao je Beroš dječaku.

Dječaku se obratio i ministar unutarnjih poslova

Dječaku se obratio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravit ćemo sve da našoj djeci vratimo djetinjstvo. Šimune, hvala na podršci, zbog vas se nikada nećemo umoriti", napisao je ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo