tko su ruski igrači? / Raspudić HDZ-u: 'Javno priznajem da sam pod utjecajem ove opasne ruske četvorke...' A onda se javio i HDZ

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi'

15.10.2022.
13:50
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nastavljaju se prepucavanja na relaciji MOST-HDZ. Nakon što su HDZ-ovci objavili tko su po njihovom ruski igrači pa naveli "Nikolu Grmoju s kratkim nogama" i "Nina Raspuštenka", nije trebalo dugo čekati da im baš taj dvojac odgovori i to na Twitteru.

"Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 miljuna kn HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2,6 miljuna kn od Oksane Dvinskyh", napisao je Nikola Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio i prozvani Nino Raspudić.

"Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa te opasne ruske četvorke. Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje. Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a", kaže Raspudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi. Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač", kaže Raspudić.

Image
odgovorili na prozivke /

Iz HDZ-a objavili video: ‘Ovo su ruski igrači u Hrvatskoj‘

Image
odgovorili na prozivke /

Iz HDZ-a objavili video: ‘Ovo su ruski igrači u Hrvatskoj‘

I onda je ubrzo, pogađate, stigao odgovor HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pati, Grmoja, pati! Nije lako kad se okružiš kremljanskim provokatorima… Mogu Milanovićevi mališani Nino Raspušenko & širitelj “Putinova kršćanstva” Miletić muljati koliko god hoće, panično retuširati vlastite fotografije, no drago nam je što će sada biti makar malo oprezniji dok u prosovjetskom angažmanu budu slijedili svog idola s Pantovčaka", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo