Potvrđeno: Rajko Ostojić je kandidat za gradonačelnika Zagreba

'Predsjedništvo SDP-a predlaže Gradskom odboru SDP-a Zagreba da prof.dr.sc. Rajka Ostojića kandidira za gradonačelničkog kandidata na predstojećim lokalnim izborima 2013.

19.12.2012.
9:04
VOYO logo

Time su potvrđene prethodne neslužbene informacije da će SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba biti ministar zdravlja Rajko Ostojić.

Davor Bernardić, predsjednik zagrebačkog SDP-a i Gradske skupštine, po izlasku iz središnjice stranke je izgledao prilično razočarano. "Po prirodi nisam čovjek koji odustaje, čovjek kojem je to u biću. Ja sam jednostavno borac, takav sam po prirodi. ", kazao je Bernardić pa dodao: "Predsjedništvo SDP-a ima pravo donijeti političku odluku. Gradski odbor SDP-a bit će sazvan za tjedan dana i razmotrit će odluku predsjedništva, koje je zauzelo svoj stav. Siguran sam da će zagrebački SDP, potpuno sam uvjeren u to, pobijediti na izborima u svibnju", izjavio je novinarima Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, vladajuća stranka našla se u velikim problemima nakon što se sve relevantne ankete pokazale da Milan Bandić glatko pobjeđuje potencijalnog kandidata Bernardića, koji se nikako ne uspijeva nametnuti kao vodeća figura predstojećih izbora.

"Moramo ići s najboljim ljudima", izjavio je nedavno šef stranke Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo