RADNIČKA FRONTA IZNENAĐENA: / Došli prosvjedovati zbog pročetničkog povjesničara i zatekli praznu dvoranu

Image
Foto: Facebook/Radnička fronta
15.5.2016.
12:42
Facebook/Radnička fronta
VOYO logo

Kontroverzni srbijanski povjesničar i zagovornik rehabilitacije predsjednika kolaboracionističke vlade u okupiranoj Srbiji Milana Nedića Bojan Dimitrijević na za subotu predviđenom predavanju u sklopu "Kliofesta, festivala povijesti" u Nacionalnoj knjižnici u Zagrebu nije imao ni jednog zainteresiranog. Dvorana u kojoj je trebao govoriti ostala je prazna.

Objavili su to članovi Radničke fronte na koji su ondje stigli kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo činjenicom da Dimitrijević uopće ima mogućnost predavati na tribini u Zagrebu te činjenicom da ga Vlada finacira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dimitrijeviću 32 tisuće kuna

"Kada smo stigli tamo, vidjeli smo da osim nas nitko nije došao na tu tribinu grin emoticon. Dotični akteri su se onda jednostavno pokupili i otišli na kavu.

Na kraju ostaje pitanje kakvu to poruku šalje ministar Hasanbegović dodjelom financijskih sredstava od strane svojega ministarstva? Svima su smanjena financijska sredstva osim crkvi i, kao što to ovdje vidimo, četnicima. Obnavljaju li se to možda neka stara savezništva?", napisala je na svom Facebook profilu Radnička fronta podsjećajući da Vlada Dimitrijevića financira s 32 tisuće kuna dok s druge strane ukida potporu neprofitnim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo